sunflower 🌻

С нами с 30 сентября 2016

Знайомі кажуть, що за останній рік сильно змінилася, а я от не бачу ніякого прогресу. Можливо мислити стала троооошки інакше, а так нічого, деградую. Не бачу в житті позитива.

13 января 2018, 16:41

У мене повністю збився режим сну. Хочу його вже налагодити, та уви не вийде і сьогодні

31 июля 2017, 10:10

Боже, відчуваю якесь блаженство, коли все лежить на своєму місці. Але! Я не можу підтримувати чистоту довго😌

24 июля 2017, 12:52

Скачала крутий додаток, це планер, та не зовсім звичайний. За виконання завдань тобі дають монетки і досвід. Таким способом твій рівень росте, а за монетки можна купувати собі нагороди, які сам придумуєш.

24 июля 2017, 10:03

Блін, не люблю зустрічати знайомих, коли гуляю. По звичці відразу повертаю в іншу сторону "наче так і потрібно". І ось це трапилося. Я, бл, як дура повертаю і тут усвідомлюю, що мені то потрібно було йти прямо, бо обійти ніяк, спочатку стою втикаю, чекаю поки вони пройдуть, а потім іду назад. Нєловко капєц.

23 июля 2017, 18:25

Зараз з друзями така фігня відбувається, просто не розумію деяких людей і не збираюся всім їм угоджувати😐

23 июля 2017, 15:36

Дощ. НАРЕШТІ! Днями я страждала від спеки і жила, як вампір, як добре, що вічне не все🌧🌧

22 июля 2017, 14:24

Боже, побачила квіти, які віддала подрузі, поскільки в неї біля будинку власна клумба. Ви б їх бачили😍 Так пишаюся собою, хоч і значна частина загинула. Ті що в мене вдома цвітуть дуже маленькі, бо землі мало, а в неї вони велечезні, просто азазащаща😍

21 июля 2017, 21:31

Така приємна на дотик шкіра після скрабу, чому я не роблю цього регулярно? Прям любов до себе підвищується. Як все просто з першого погляду, чи не так? Поскрабував тіло і вже любиш себе трошки більше😚

21 июля 2017, 17:29

Навесні в голову прийшла думка вирощувати квіти. Результат: більшу частину віддала, а на ті, що залишилися частково забила, все посохло. Сьогодні вирішила (Алілуя) до порядку довести. Залишилося 6 квіток. 6 квіток, які символізують мій успіх в починаннях. Я, бл, ніколи (НІКОЛИ) не довожу нічого до кінця, але ці грьобані квіточки не помруть раніше свого часу😤
У мене, що в голові, те й в оточенні. Точніше? БЕЗЛААД. І мені набридло постійно тільки хотіти щось змінити. Пора вже вирішити чого саме я хочу в майбутньому, а не придумувати 100748 варіантів і шляхів до них. Хочу бачити пройдену дорогу, в не окремі маленькі кроки в абсолютно різних направленнях.

21 июля 2017, 15:03

Раніше мало приділяла уваги своїм домашнім улюбленцям, а зараз, намагаючись це виправити, зрозуміла, що й мені це йде на користь. З'являється якась енергія на інші, не менш важливі речі. Думаю, що прогулянки з собакою були б не менш корисними, якби вона в мене була 🤔 Подумаю про її проявлення в своєму житті в майбутньому.

21 июля 2017, 11:21

Скільки ж в мене родичів. Їх не те що знайти, ї запам*ятати важко

03 февраля 2017, 05:23

Такий жахливий стан. Чому я не можу контролювати це? Не бачу ніякого майбутнього перед собою. Хвороби, самотність. Готова заплакати, не бачу сенсу в тому, чим я займаюся. Що б я не робила - провал.

30 января 2017, 20:57

Зробила маску з глини, хоч це і п'ятий раз, та бля, кожного разу думаю, що моє обличчя змиється разом з нею, бо її вимивати два рази потрібно

24 января 2017, 16:21

Те почуття, коли хочеться бути різними людьми одночасно. Мати риси характеру, які не поєднуються

22 января 2017, 22:30

2/50
До зустрічі з тобою.
Бачила фільм, та це ніяк не псує емоцій від книги.

16 января 2017, 23:39

Не зможу спати в такому балагані. Моє життя звичайно не кошмар, та й мій характер такого не витримає. Я такого не витримаю. Моє невміння знаходити контак з людьми дивує мене неймовірно.

14 января 2017, 02:23

Чому із-за одного єдиного прища скільки проблем? Спочатку він просто неймовірно болів, тепер здерся, коли я вмивалась і кровоточить, ненавиджу це
😈😈

11 января 2017, 09:11

Вже навіть не відчуваю себе зайвою, коли розмова доходить до пустих речей, просто відмикаюся від світу. Звичайно, я можу підтримати розмову, пожартувати, що і роблю періодично, та це все не визиває в мені якихось почуттів. Навіть емоціїї стали для мене виснажливими. Можливо це якийсь знак. Радує зараз тільки те, що хоч якісь, та зміни починають відбуватися.

01 января 2017, 23:57

Фьюх, підготувала подарунки друзям. Поскільки я рукожоп, то будуть вони насолоджуватися так собі запакованими подарунками, всеодно порвуть упаковку, яка різниця. + Буде темно. Я так люблю щось дарувати людям, це так захопллює.

31 декабря 2016, 17:19

Не можу встати з ліжка , не хочу виходити з кімнати. Я б не назвала перехід від одного до іншого року святом, та як по іншому, коли більшість відмічає його.

31 декабря 2016, 09:57

Мучаюсь перед вибором. Обрати нові книги, чи перші в своєму житті дорогі духи, які пахнуть просто неймовірно. Неймовірний солодкий аромат... Всього там є чотири запахи...і якщо наважусь, то проблемою стане обрати один 😢

31 декабря 2016, 00:49

Знову це почуття самотності. Ну що я можу зробити?

30 декабря 2016, 13:47

Аа, тепер в мене є паперова книга по саморозвитку. Нарешті. Так, я з тих хто любить виділяти головне і клеїти закладки.
Так круто ходити по місту і бачити вогники скрізь. Глянеш на чієсь вікно, а воно мерехкотить і переливається. Всі люди пов*язані більше, ніж завжди. Щось є в цьому.

27 декабря 2016, 16:26

Здоров*я звичайно підводить, як я себе б натхнено не відчувала, сил не вистачає на елементарні речі. ЧОМУ ТАК ВАЖГО ЗБИТИ ЦЮ ТЕМПЕРАТУРУ? В СВІТІ І НЕ ТАКІ ДИВА ТРАПЛЯЛИСЯ! В планах купити новий блокнот, та не думаю, що мені вистачить сил, елементарно, з*їздити за подарунками.

27 декабря 2016, 11:45

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы