Адекватний холерик

Успішний студент, якому постійно не вистачає часу. Не уявляю життя без футболу. Не завжди врівноважений - "адекватний холерик" ідеально мене описує.

С нами с 20 декабря 2016

_Почав читати трансерфінг реальності - результати обов'язково відмічатиму тут. Поки що слабке розуміння починаю мати.
_Поки вдома, перед робочим столом - дзеркало. Це так круто, висловлювати емоції до самого ж себе. Написав хтось і ти переглядаєшся з "я". Божественне відчуття) В гуртожитку теж поставлю =D
_Майже весь to do list виконано. Похвально - рідко таке буває.
_ З'їв сьогодні мільйон інфи - голова кипить, треба шукати способи розслаблятись .

07 февраля 2017, 22:29

_Футбол забрав всі сили, висмоктав остаточно. Щось вже не те з тілом робиться, а ще й не встиг у гуртожиток переїхати)
_Думав всю дорогу додому - вирішив, шо вибачитись перед колишньою за лишнє =D зайвим не буде. Можливе, то не є правильне рішення, але нічого поганого з цього не станеться.
Я знову захоплююсь її милим, тоненьким голосом. Вона досі мене ревнує. При цьому ні мені, ні їй(а хто його знає) стосунків не треба - вижили один одного. І розмова ця принесла мені кайф - ніколи б в це не повірив. Дівчина або подобається, або ні. Не вірю в дівчат-друзів. Або ж мені ще шось від її треба, або ж дівчата стали наявними у статусі подруга ?)

06 февраля 2017, 23:09

Кінг просто засмоктує в свою "Країну Було". Вирішив відкласти книжку вбік, бо голова зараз розірветься, як піньята. Напруження сягає рівня максимуму.
_ Постійно засипаю себе інформацією, хочу чути, знати все, що хоч трошки цікавить. Розумію, що 80% інфи просто пролітає мимо, але продовжую пічкати своє сховище. Роззосередженість при отриманні інфи важче простої, знаходиться на рівні - внутрішнє я наспівує останній альбом 21 pilots другим темпом, а ,інколи , й виходить на 1 місце у списку пріоритетності мозку. Не знаю, як його заткнути. Принаймні, поки.
Хочу отримати все - отримую лиш найменшу частину. Знайду спосіб, як з цим боротись - Вам допоможу)

02 февраля 2017, 13:41

Дні, як дні. Як завжди нічого не встигаю)
_Відео вже мааайже готове. Вшарюю тонкощі ютубу. Виявляється - не такий він простий, як здається на перший погляд.
_Боже, як же круто Настя пише у своєму блозі. Вона мій одноліток - а я кілька разів перечитую ті прекрасні строки. Божественно.
_А ще - веде вона його вже 3 роки.. Змушує задуматись, шо робить наполегливість і відсутність ліні вкупі. А., мотивуууйся!!!

28 января 2017, 17:26

Справи потроху йдуть вгору, хоч і всередині - гівно настрій.
_ Зацікавила така річ, як копірайтинг - вирішив почати писати сюди, набивати руку на якісь серйозні завдання.
_ Шерлок - єдине, що легко може відволікти мене від рутинної роботи. Лягаю в ліжко і потихеньку вирубуюсь. Звідси, сьогодні +1 медалька - встав до 9:00!
_ Зранку справи йдуть швидко, лиш треба від них не відриватись на різну муть - не вмикав VK, тримай результат. Відео домонтував, ввечері буде готове.
_ Кінг серйозно затягує. 470ст пройдено! Допомагає розріджувати буденність.
_ Від інформації розриваюсь в усі сторони, хочу підняти продуктивність. Але конкретного результату немає - А. *** навчись ефективно прогресувати!

27 января 2017, 13:26

Перший нр у сімейному колі з хорошим настроєм.
__
Колишню пробило на сентименти. Важко йти проти.
__
Був на кладбищі. Америка на рівень вище від нас. У паханів цілі лаври серед рабів стоять. У бідних навіть фото непідходящі. Побачив цікавий гроб. Вирішив, якшо й закопають мене в такий спосіб - на пам'ятнику буде штучне покриття з міньки чи щось в тому роді.
__
Пішов на пиво з пацанами - перший раз це не принесло кайфу.
__
Бивша обісрала за те, що було вчора. Хоче бути друзями, але як завжди збита нервами - як і я. Настрій - гівно. Написав К. все, що хотів. Як завжди загальні фрази у відповідь.
__
В який раз розумію - злість є найкращим мотиватором для мене. Це просто двигун продуктивності.

01 января 2017, 22:56

Дика порція кальяну винесла мозок.
День пройшов so-so. Відбігав останнє у цьому році тренування в Т. Нарешті тренер замітив у мені дикий потенціал. Та й взагалі - крутий чувак він, не замічав раніше, треба буде настроїти комункації. З пацанами взяли на душі піцу, пиво. Останнє на голодний шлунок трошки винесло. Скоро звідси тікати, а відчуття - ніби лишилось щось незавершене. Жив би тут вічно. Круто тут.
Поговорив з К., здається, норм все. Але всеодно шось не вистачає, більшого хочеться. Дика печаль якась навалилась. Ну і в кінці дня - те, з чого почав. Дописую фрагмент і надіюсь лишити ту всю печаль у снах.

21 декабря 2016, 23:50

Cклав сумку другу на пошту, по дорозі туди побачив шикарну дівчину, всю дорогу переслідував, а в результаті - нам по дорозі) Назад те ж саме. Так і не знайшов у вк, краще запам'ятаю її такою, якою запам'ятав. Наарешті у бібліотеці знайшли те, що мені треба. У "Книжковій" купив 2 книги, на канікулах вдома буде чим зайнятись. За гроші не шкода ні каплі. Вдома дороблював поставлені завдання - настрій просто шикааааарний. Явні результати продуктивності завжди мене радували. Ввечері передзвонила К.. Навіть мала настрій зі мною говорити. Я ж проміняв на друга і злиняв (в її кращих традиціях) - така от дурна ломка системи). Сьогодні буду вибачааатись. Наступний день передбачає бути не менш крутим.

21 декабря 2016, 12:44

Що ж, залітаю на фрагментар, привіт усім!)
Не хочу вести записи у паперовому форматі, побачимо, що вийде тут, звідти і буду крутитись.
Формат визначу дещо пізніше - побачу, якого виду записи більше до душі, що краще перечитувати у майбутньому і тд. А поки, це буде короткий опис дня та вражень від його певних моментів.
Встав досить рано, як на "вихідні". Відразу в "to do list" записав масу справ. Зазвичай, ніколи не виконую навіть 30%, але сьогодні особливий день) Принаймні, пообіцяв собі, що він таким буде.

20 декабря 2016, 23:17

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы