Крук

що просто існує.

С нами с 22 декабря 2016

Я тут виявив чотири тези, які пов'язані зі мною:

- По-перше, я завжди, чомусь, дуже агресивно реагую на спроби виявити в моїх словах нелогічність і спробу довести мені, що я в даному питанні не правий.

- По друге, після розмови про те, що я реагую не адекватно на такі речі я можу заспокоїтися і почати розмовляти як нормальна людина.

- По-трете, в мене дійсно сильні механічні бажання, які відносяться до побудови мого особистісного перфекціонізму.

- По-четверте, навіть не дивлячись на те, що я вірю в те, що я чф, я все одно мрію про дітей і навіть вже планую себе у ролі наставника. Хоча, можливо, саме роль наставника мене більш за все і приваблює.

25 декабря 2016, 18:30

Вирішив дуже сильно зменшити інтенсивність спілкування з Сойкою з нового року. Мета - спробувати згадати як це, не залежати ні від кого, не від чиєї думки; дати та отримати більше свободи. Вважаю необхідним і мені і їй. За цей час планую передивитися моє сприйняття деяких речей, на які я зараз можу реагувати не дуже адекватно.

Вона начебто не проти такого експерименту. Зараз спить, така мила).

24 декабря 2016, 01:57

І нарешті я зареєструвався і пишу тут повідомлення).

Забавно вийшло. Фрагментер я додав у закладки ще увечері 20-го числа, зареєструвався я тут о третій годині ранку, а пишу це повідомлення о шостій.

Мені дуже не подобається ця моя звичка затягувати час. Але я не знаю як з нею боротися. Сойка каже: "А чи потрібно? Якщо ти забуваєш, відволікаєшся від дії, значить ти цього не хочеш в дану мить. Як дійсно захочеш, згадаєш. Так чи варто переступати через себе, насильно роблячи, чи краще почекати коли дійсно захочеш це зробити?" Не знаю що їй відповідати. Звісно, вона у чомусь права, але мені здається, що не треба залишати цю звичку. Що вона може якось сильно завадити у подальшому житті.

22 декабря 2016, 04:21

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы