Mizantrop

С нами с 8 февраля 2017

Так!Нарешті з'явилась кава,гура-гурра!Змолов-зварив-випив-отримав задоволення!Ну,хтож його знав,що Я-кавоман,ідіотське визначення,але мені-" пох!"(кац.)Наткнувся в "улетці" на двох кацапів,один з них наїхав на мене коли почув,що я не святкую "9 мая-день победы",а друге кацапське гівно,яке пило з чашки брагу якусь,теж отримало від мене на горіхи,падло!..Як же я ненавиджу цих опарищів!!!

09 мая 2019, 11:30

Знову заліз в свою сторінку в Тумблері,полазив-полазив,вийшов так нічого і не зрозумівши,який же я ідіот!..Це дуже важко для мого хворого мозку,так і тягне на кацапські матюки!..Stop!Слухаю "релаксінг джаз піано радіо",в той тумблер зайду потім колись ну його і так на душі наче коти нахезали...Будильник включився і нагадав про те,що треба подзвонити Унтер-коханці...Зараз,заодно і спитаю,як "істи" той Тумблер!..Нє,ну я там начебто оформив сторінку,а на "далі" у мене мозок виключається,отаке от горе,трахтібідох!..А,всю ніч дощ йшов...Сьодні ще до Віки подзвоню,в "лєтку" зазирну...В розумі якийсь студень тошнотворний і величезна досада!..Хелп мі май Год!Пі-пі-пі...

09 мая 2019, 08:17

Знову дощ йшов,спати хочу,хочу заснути і не прокинутись!..

08 мая 2019, 20:09

Тут я,тут;сиджу за столом з компом,на ваші записи глянув-звичайне життя...Вчора вночі дощ був...Приємно...Вже спав вдень і ще хочу спати, буде дощ...Балакав сьогодні з моделлю,Настя звати,в Полтаві живе,хвалько ще та-три трикімнатні номери,ресторан,машина,власний водій,гастроентеролог,візажист,а років їй 18,здається...Ну то ладно...Чекаю каву!..Грім гримить,стрижі вищать приємно!..Балакав ще з однією дівчинкою 14-ти років,яка каже що вона теж модель(мрії,мрії!..)До мене їхати не хоче,хоч я її запевнив, що її ніяк не ображу!..Віка її звати,каже що оргазмів не відчуває-не може цього бути!..Мені цікаво, скільки дівчат уявляли мене,коли мастурбували?..Певен,що багато!..💖😉😎

08 мая 2019, 16:08

Так,щоб не забути,другого травня прилетіли стрижи-камікадзе!Люблю дивитись як вони літають і слухати їхній вереск!..Посадив ще дерев:3-4 волоських горіхів,може виростуть...Шпаки прилетіли,тай взагалі-побільшало видів,бо чув я спів невідомих мені птахів...Може мимо летіли?..<***************>Вкотре хотів підстригтись-не підстригся,зате спалив чайник!..Зате я побрився,а зараз продезінфікував своє лице,щедро і не жаліючи дікалонів,бо хочу купити інших,паризьких!..

07 мая 2019, 16:47

Згорів чайник, поки я сидів за компом-вода википіла вся!..Ну нічого-новий куплю!Хоча досада велика через незаплановану трату грошей!..😒

07 мая 2019, 12:51

Невже це знову Я??! Як же ж мені остогид цей охлос!!!😱🤢🤮

07 мая 2019, 10:22

6-ий день пошуку Книги!..Наморився!Піду готувати собі вечерю!Треба ВИЙТИ з цього Фрагу ,бо у Них тут-- Свій Інтерес!

04 мая 2017, 13:39

Випив кухлик увару,прибрав цим бажання їсти і поспав.На лоджиї ,сонячними променями.лежить і прожарюється-просушується моя подушка!Приємно...Піду знову пошукаю Книгу. Ліда не дзвоне,хоч і обіцяла передзвонити, ну і ладно--невелика трагедія...Липунька прокинувшись і прийшла,вмостилась на столі переді мною,посмикуючи хвостом і муркочучи...

04 мая 2017, 11:30

Хочу їсти,але треба терпіти і чекати вечерю!..Знаю,що бажання їсти зникне скоро...Навчений життям!..Курити кинув,коньяку-горілки вже наївся і не хочу! Оце б ще тіло своє відновити і знайти собі дівчину добру,гарну і розумну--здійснити мрію мого життя!!!Буду шукати і знайду!!!Так,ладно,тільки що я подзвонив до Срачихи і довідався,що зможу лягти у відділеня десь в липні... Ну й нічого!

04 мая 2017, 08:54

So-so!..Клята ця війна,дуже гарно показала vho is хуй! Легко було послати до дідька своїх друзів,з якими колись пив-курив,які почали переді мною виступати: "Вы зачем на Россию напали?!!" Паскуди!..Хто на кого накинувся?!!Що за "наїзди" ??! Ти,сука,живеш в Україні і народився тут,жируєш і сереш,дітей наклепуєш, то чому досі української мови не знаєш?!! "Хахлы"тобі не такі,так тебе тут ніхто не прив'язав,збирай свої сранки і "Ехай нахуй,ехай нахуй-- на свою историческую родину!!!"Так ні,сидить,гнида, і гавкає!Дехто,правда,встиг здриснути в Кацапландію, до своїх родичів,коли побачив наслідки "братерської любові"!..

04 мая 2017, 06:24

Знову встав о п'ятій ранку--Пунька розбудила!Зробив всі вранішні діла,а зараз зварю-вип'ю кави!О,вона виламує двері лоджиї,бо нагулялась і хоче додому!Прийшла,вляглася на стіл--гладьте мене! ;^)Вивернулась,підставляючи своє пузько-найвища ступінь довіри!Ну і як не почухати таку скАтинку,га??! А , вчора,перед сном,помив в квартирі долівку,а потім зробив зарядку-розтяжку!..Приємно... )

04 мая 2017, 03:17

Прокинувся десь о п'ятій ранку!Цілий день дрімаю і поскандалив,ідіот!..Міняється погода,це я відчуваю і знаю!Сонливість,упадок сил і дратівливісь про це свідчать...Книгу спробував шукати -- кинув це діло! 5 день!!!Вчора нагрузив і розтягнув себе,може й сьогодні на ніч гляну Книгу і зроблю зарядку...Завтра треба срачисі подзвонити і напрягти,цю падлюку!Ну то ладно...Кава,смажена картопля були на сніданок,пообідав узваром,потім знову кава...Чи вечеряти мені?.. Л. (я теж почав "шифруватись"! ;^)Мене взялася ігнорити,мабудь...Не на того натрапила! ) Піду долівку протру від бруду,який натрушує з себе Липунька,бо Пунька--пушний хижак,хоч і короткошерстий...

03 мая 2017, 18:50

Так,порахував дні і виявляється - вже 4 дні шукаю!;^(Ну,нічого...Яка- не- яка,а всеж розвага!..Поснідав,розігрівши-доївши гречку з печінкою.

02 мая 2017, 18:03

Цікаво,скільки днів Я буду шукати ту Книгу,бо зняв-перебрав-попідклеював --десь третину книг!,,Вже 2 дні,минуло...Пам'ятаю вислів:"Потрібну річ знаходиш в останній кишені!.." Помив газову плиту, "зачистив" селянське масло.Спробував бутерброд з ним,п'ючи гарячий ерзац-чай... Їсти можна!..

02 мая 2017, 15:21

По-хитрому,знов, помив джезву і полив цибулю в ящику:насипав в джезву ~50гр. аміачної селітри,додав ~ 60гр, води і сполоснувши,вилив в ящик з цибулею,джезву помив від розчину!..Постійно так роблю,бо цибулю цю Я не їстиму,(а хоч би й зїв-нічого тне було б! ),а кавова гуща швидко перетліє,та й цибулі веселіше! ;^)Перебрав десь третину ящиків...Подзонила Ліда,я намолов їй та-аки-их дурниць,що аж соромно!.. ( Вона допомогла мені, своєю порадою,відновити доступ до своєї сторінки в Одноглазниках!Вона розумниця,а я дурень!

02 мая 2017, 11:57

А ось і Я ! Зварив-випив каву з хлібом і селянським маслом,яке треба очистини від окисленого шару,бо смак неприємний!..(Далі знову морочив собі голову з електродзвінком на дверях,бо стишуючи сигнал,знову його пошкодив-довелося наново з'єднувати дротинки,ЗА-РА-ЗА!..Мучився,як акробат-електрик,але зробив!!!Ліда не дзвоне,видно наморилася вчора,ну й нічого, переживу--невелике цабе!.. Треба знову пошукати Книгу,а потім помити підлогу і нагрузитись-розтягнутись! Дивитимусь бій М.Вах-В.Кличко.Перебираючі книги,знайшов "Узлы ветров",приємно,бо вважав її втраченою! ) Наморився...

02 мая 2017, 09:08

Так,т-а-а-ак!..Познищував я всі свої дані в анкетах знайомств!!!Легко на душі,наче каменюку з себе скинув!!!А,ледь не забув,я вчора знов нагрузив свої м'язи і порозтягувався!Нарешті розібрався,що мені потрібна гарна дівчина до 22 років , яка не є носієм герпесу і не втратила свою цноту!!! І щоби не була кацапкою!!! Ліда,хоч і не є кацапкою - іде шукати кого-небудь десь там в інших місцях!!! Гратиму своїм власним життям, зробивши максимальну ставку -- ва-банк !!!

01 мая 2017, 16:37

Пообідав супом з курки,надіюсь, що й повечеряв!..Запарив собі ерзац-чай,чифір з нього не зробиш,але де кращий і справжній знайти??! Копченої риби чи солоної нема,але з чорним хлібом і поки гарячий-випив!..Нє хвонтал,та все ж краще ніж нічо... ;^)

01 мая 2017, 12:28

Включив--робе!!! Після того, як я включив електродзвінок-- натиснувши на "пиптик"!.. ;^) А якби не включив з'єднання,щоби воно і було!!? Треба розжитись кращими,більш "товстими і жирними" дротинками і встановити нову проводку в цьому дзвінку!Ну то ладно,у мене ще неприємність--не можу відновити вхід на свою сторінку в Одноглазниках!..Ну й нічого-не вперше!.."Падаждём тваю маму!Падашдём,тваю матсь!.." ;^) Зараз "вишу" на інших сайтах,жаль тільки моїх ігр нема,а на них встановлювати і засмічювати їх Я--не хочу!

01 мая 2017, 10:03

Прокинувся і все як завжди...Єдина морока, що взявся чіпляти свіжокупленний,омріяний дзвінок,а він,зараза,не хоче дзвонити!..У нього дротинки то-о-оне-е-е-еньки,а я не електрик-акробат!!!Наморився дуже!..Не знала баба клопоту-купила порося!..

01 мая 2017, 06:08

Знову взявся за пошук Книжки!..Наморився!Завтра знову шукатиму!..Приготував собі вечерю:розігрів гречану кашу,додавши її в залишки курячої печінки.Гаряче і з чорним хлібом і квашеним огірком -- непогано вийшло!Потім випив узвару з пряником. Знову чекатиму вечерю!......

30 апреля 2017, 15:13

Скупався,голову помив і прийняв ванну--тепер я красивий ,чистий і приємно пахну !В дзеркалі я--хіпстер і поки не куплю нову машинку для стрижки волосся, ним і побуду! ;^)Слухаю "Болеро" М , Равеля!.......

30 апреля 2017, 12:29

Вже три дні не роблю "розтяжку"...Хронічно-поганий настрій у мене...Знаю дуже багато розумно-корисного,але не можу реалізувати свої знання і прагнення!!! Це дуже гнітить!..Хоча...В принципі,я зробив і роблю набагато більше, ніж та людина,яка опинилася би в такому ж стані як я зараз!..Ну про що балакати -- цієї людини вже давно не було би в живих! Це втішає,я--розумний розумник!Чую діловито-щасливі крики стрижів-камікадзе!Приємно і сонечко світе ніжно!..Піду,прийму ванну з відваром рослинним!.. ;^)

30 апреля 2017, 08:30

Прокинувсь,встав,заправив постіль,вкл. комп,привітався з Пунькою,злив воду з системи,умився,зробив-випив каву з хлібом і селянським маслом...Роблю відвар для купання.Слухаю музику,граю в дебілігри,чухаю Липуньку...Радий такому життю! ;^)

30 апреля 2017, 06:06

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы