Sweet dog

С нами с 21 февраля 2017

Сьогодні був у мене мій бойфренд, ми з ним цілий день провалялись в ліжку. Він мене так возбудив , що я навіть забулась про свої бар'єри (типу батьки дома сексом не займаюсь ) я йому запропонувала зайнятись ну хоть трішки , щоб він у мене увійшов, ну звичайно до оргазму мене не довів так як звичайно були в голові думки що зараз хтось із рідних зайде в кімнату. Але мені було дуже приємно , давно я такого відчуття не відчувала.

28 февраля 2017, 20:31

Давно я не вела запис, так як вчора відходила від гулянки ))) Покуляли чудово) посватали мою подружку! А ще я не знаю як так вийшло, мені дуже соромно в нас із свідком відбувся поцілунок , а хто був ініціатором цього поцілунку я не пам'ятаю. Можливо я, бо мені так здалось, що він захотів мене поцілувати, а можливо він. Ми з ним танцювали мєдлені танці, і я відчула, що він мене захотів, але я не заперечую в тому, що і я його не хотіла. Бо реально ми з ним так танцювали не як друзі, наші нижні частини тіла притискались один до одного, і це було дуже приємне відчуття. Хоча, щоб свідок був в моєму смаку, то ні . Я думаю , що всьому цьому був винуватий алкоголь, але спогади приємні)

27 февраля 2017, 14:39

Ранок як завжди почався із кави з молоком, щось голова болить( хочу викурити сигарету якої нема , і не хочу йти в магазин. І ось переконуюсь знову , якаж я лінива людина . Щоб піти пройтись і задовільнити свої потреби, так я лежу в ліжку і роздумую як тяжко мені😤 Але я вихід знайшла у вирішенні проблемки))) відправила брата у магазин , і зараз я викурю її

24 февраля 2017, 11:30

Добрий ранок! Щось настрій не дуже , знову здратована( вже випила каву з молоком і щось не дуже насолодилась смаком, можливо думаю ще одну чашечку кави випити . І так вчора я навіть не доторкнулась до книжки із англійської мови. Можливо сьогодні в мене вийде сісти позайматись. А зараз піду приводити себе в порядок. Планую пофарбувати волосся, так як у суботту йду до подружки на сватання. Будемо гуляти і випивати. Лежавши в ліжку мені дуже захотілось шампанського і я все ж таки надіюсь, що в суботу вип'ю, це саме шампанське яке мені так захотілось випити .

23 февраля 2017, 10:36

Ну що, випила я колу,з'їла снікерс ) але за англійський навіть і не сіла. Так як дивилась телешоу, ой.. І зараз лежу і злюсь на себе,і розумію якою ж я лінивою людиною стала 😔 Але ж все ж таки надіюсь, що я хоть сьогодні книжку відкрию. Ходивши сьогодні в магазин,зустріла друга, ми з ним викурили по сигареті, він розповів як йому тяжко у фінансовому плані і на цьому розійшлись. Йшовши додому я роздумувала над своїм життя, і я розумію, що я стала деградувати так як на роботу вже як півроку не хожу. Звичайно дуже хочу на роботу, але не можу вирішити в якій я сфері хочу працювати . Так як вивчилась на економіста, але немаю досвіду роботи, а по правді я не дуже хотіла б працювати на цій посаді.

22 февраля 2017, 20:00

Прокинулась, погода подобається ) люблю коли пасмурно і особливо коли злива , зварила суп(( хочу кока-коли, цукерок. Думаю, що сьогодні я цим поласую. І почну займатись англійською, але я вже починаю із вересня і ніяк не можу налаштуватися. Потрібно зібратись із силами і відігнати свою лінь, яка мені дуже сильно заважає ☹️

22 февраля 2017, 12:35

Чомусь я сьогодні дуже дратівлива. Із-за цього посварилася із своїм бойфрендом, але я не думаю, що взагалі із-за такого можна посваритись, все ж таки я змогла. Він мене просто запитав, що я робила за комп'ютером, але на той момент мені здалося, що це недоречне запитання і навіщо таке запитувати, мене дуже це розізлило. І він в свою сторону почув дуже грубу відповідь від мене. А ось мені тільки темпер стало прикро і соромно за свої поступати. Я веду себе з ним дуже грубо, і він це розуміє , але пробачає мене бо любить. А я ... А я навіть не знаю чи люблю його, з однієї сторони хочу бути з ним, а з іншої думаю, що він мені не пара і мені потрібен інший. І ці думки дуже часто приходять до мене

21 февраля 2017, 22:55

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы