Natsumi

С нами с 19 декабря 2017

чому в нашій країні так процвітають хабарі?певно то в першу чергу ми винні, бо несемо, несемо і самі ж жаліємося, що багато хочуть.......
але чому через цих мега розумних людей, які рішають все за гроші, мають страждати чесні?
а ще дуже дивують мсек.....нема 2 пальці - на 3 групу, куча хвороб на очах, зір 5 і 10 % і не лікується, то ти засильно добре бачиш.......от якби була сліпа на одне око, то група без проблем......

31 августа 2018, 18:58

Хочеться мати такого друга, якому можна сказати: "Якщо до 30 ніхто з нас не одружиться, то будемо разом".
Але на жаль........

15 августа 2018, 10:45

чому в інтернаті, де вчаться діти з вадами психічного чи розумового розвитку, діти набагато людяніші, ніж в багатьох звичайних школах? ви б бачили які так відносини всередині колективу, як старші дивляться за меншими, як допомагають нам вихователям, наскільки там всі горою один за одного, всі діляться, підтримують один одного. Чому таке рідко буває з звичайними добре розвинутими дітьми?

02 февраля 2018, 19:34

на ютубі підписалася на прикольний канал з психологічними тестами...дуже цікаво дізнаватися про себе щось нове.....
одногго разу на роботі від нудьги сиділи майже всім колективом і проходили тест на тип темпераменту))))))))))))

06 января 2018, 20:27

сьогодні знов була на роботі...список обов'язкових справ закінчується, а попереду ще два тижні.....може ноута брати і в тиху дивитися кіношку?

04 января 2018, 11:49

інтернет - всевидяче око.....як я могла забути, що мій блог можуть прочитати колеги? добре, що є не тільки стукачі в школі, а й нормальні люди....прийшлося трохи редагувати записи...

03 января 2018, 10:00

в дітей канікули, а ми вчителі як останні лохи ходимо на роботу.....обідно(((((

02 января 2018, 14:24

Часто в голові з'являються різні прикольні сценарії, слідуючи яким можна написати класний роман....(ех якби ж мої руки долізли до цього)
Але іноді хочеться, щоб цей сценарій став твоїм життям, щоб зникли сірі будні і з'явились пригоди.
Або читаєш книгу і починаєш приміряти на себе всі події, які трапляються з Гг, думаєш як би ти вчинила в цій ситуації.
Жаль, що до нашого життя не можна написати сценарій і слідувати йому. Хоча з іншої сторони як же ж це цікаво чекати наступний день і думати, які сюрпризи він тобі готує.

25 декабря 2017, 21:55

сьгодні був довгоочікуваний фестиваль....
ха викусіть тварі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Машка порвала всіх)))))))))))))
молодчина!!!!!!
ми стільки тренувалися, вчили пісню і вона поїхала і сама без мене змогла себе гарно представити.....
як же приємно втерти носа деяким "дуже розумним"...

23 декабря 2017, 20:32

сьогодні получила втик від начальства......бо "робота, щоб пісню співала одна дитина то зовсім не робота"....і завтра моя вихованиця їде на концерт сама без керівника тобиш без мене.....
коли мені це сказали то ніби вилили на мене помиї....було дуже образливо.....і досі так є.....сльози в очах цілий день стоять.....
єдині хто мене рятує це мої учні, які просто підійшли і обняли мене і моя мама, яка завжди знайде правильні слова, щоб підтримати....
пам'ятайте.....як би погано не було на душі завжди знайдеться той, хто тебе підтримає.....

22 декабря 2017, 19:30

Люблю четвер. Для мене це найлегший день. Сплю скільки хочу, на роботу на 5 і через дві годинки вже знов вдома. Цілй день можу робити все що захочу. Сьогодні так і було. Я цілий день читаю) Вже вдруге перечитую серію "Академія проклять". Реально класні книги, сюжет, герої)
Іноді хочеться, щоб щось подібне і чарівне сталося і в твому житті, а не тільки на сторінках книг... Читайте і вірте в магію. Вона існує в кожному з нас)

21 декабря 2017, 19:55

Була сьогодні на роботі, діти радіють подарункам, які отримали на Миколая.. А мені аж сльози на очі навертаються, бо більшість батьків не можуть купити їм бажані іграшки. Хоч в школі діти отримають те, чого їм так не вистачає: любов, тепло і ласку від нас вчителів.

20 декабря 2017, 20:13

Привіт всім! Приймайте новеньку в сім'ю)
Зараз вечір, на дворі сніг, в хаті тепло, в руках чашка кави і смаколики, на компі серіал. Що ще треба для хорошого вечора? Тільки впевненість, що завтра буде добрим.
Бажаю кожному, щоб завтрашній день був особливим і повним радості)

19 декабря 2017, 21:14

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы