Nastya

Привіт) Я з України, з прекрасного міста Черкаси. Маю вірну подругу, яка залишається зі мною і в біді ,і в радості . Дякую тобі, що ти в мене є !

С нами с 22 сентября 2014

Юхуу, завтра їду на весілля свого брата) ПОбачу сестричку, короче день буде чудовим, а також із-за весілля прогуляю понеділок і не піду в школу і мені повезло, тому що ми починаємо чергувати по школі і з фівзики буде опитування та самостійна)

26 сентября 2014, 17:12

Сьогодні в мене був насищений день..Давно хотіла сказати, що я дуже люблю волейбол.В мені ця гра живе і тільки 3 уроки фіз-ри мене родзраджують в сірі будні,адже все таки ми граємо в волейбол.Хоч ми і не досконало в нього граємо,як справжні волейболісти та в нас великий є прогрес за цілий рік,ми вже навіть будмо на якомусь конкурсі грати.Це для нас буде впреше і тому ми тепер наполегливо до цього готуємось.В нас дуже прерасний вчитель фізкультури і тому він дівчатам дозволяє грати в волейбол цілий урок, але так триває тільки тоді, коли є можливість грати на дворі.А коли погода нам не дозволяє це робити на дворі,то ми граємо з хлопцями в спортивному залі) Як же я люблю волейбол :)

25 сентября 2014, 15:39

недавно зробила геометрію і ось сижу переписуюся зі своєю сестричкою) Як же я її люблю) Доречі #Настуня, в мене також є потаємні бажання та думки, про які не знає ніхто і вони такі неординарні, що навіть не знаю як сказати..Так, якби ж то ці люди про яких я б говорила могли це прочитати та ще і зрозуміти мої думки- це було б чудово, та це вряд чи вийде.

24 сентября 2014, 15:54

Було 7 уроків,а завтра взагалі 8. Це просто жах! Мені це вже все набридло та ще і ця похмура, дощова погода, яка мене тільки засмучує... Я правда люблю таку погоду, але тільки тоді, коли я сижу вдома в теплій ковдрі і з чашечкою смачного чаю) Треба потрібно робити уроки, а то як завжди не встигну...

24 сентября 2014, 13:39

Дамм..Сьогодні у мене день був не з найкращих але елементи радості були(та ще й які).Спочатку на першому уроці нас раніше відпустив інформатик,але директриса нас побачила і влетіло нам та учителю..Потім на фіз-рі,ми почали обговорювати нашого фізрука (вийшло так, що в нього голова і тулуб великі,а ногі короткі і малі)...Також на урок запізнилася наша вчителька і пів уроку у нас просила вибачення, що забула про нас!)Все це весело було та я дуже розсердилася на наших інших учителів. Вони на мене повісили всі обов"язкі і хочуть щоб я робила все підряд: гроші на те собирать-Настя; писать сценарій до різних свят-Настя; вести лінійки, свята, конкурси-Настя; малювати малюнки-Настя.

23 сентября 2014, 15:35

Я тут вперше і мені тут все сподобалось. Гадаю, що буду залишати свої думки завжди, адже ніхто не дізнається, хто я насправді, ніхто не зможе оцінювати чи коментувати мої фрагменти! Дякую тому, кому в голову прийшла така чудова ідея)

22 сентября 2014, 14:08

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы