Andrii

_ Перш за все, я християнин і постійно шукаю волю Бога на моє життя.
_ Кожен день у житті дає мені можливості і сприймаю життя - це урок.
_ Являюся спорт-координатором та інструктором у дитячих таборах зі стажом 4 роки на момент 2018 р.
_ Вступив у доросле життя і ця гра мені подобається.
_ Планую створити логістичну компанію та зловити наступний ексклюзивний моменту у суспільстві.

С нами с 24 марта 2019

Сьогодні 12.04.2019 і день видався доволі цікавим. Проснувся о 8:00, була не просто почати діяти, але я справився і крок за кроком виконав свій план, пішов у МРЕО і після цього провів час з Наташою та Ірою.
Мені сподобався день, але розумію, що ще не намалював своє бачення на майбутнє, а часу мало і завтра їду в Пултівці.
Але буду діяти і не має не маю можливості на відступ.

12 апреля 2019, 18:48

Сьогодні 07.04.2019 Я на тренінгу "Genesis" і перший день мене вражає. Спочатку деякі інструменти. Вечері провели вправу. Потрібно сказати незнайомим людям "Я не знаю як тебе звати, ти мені байдужий, життя тобі своє не віддам". Відв'язатися від усіх. Потім говорити "Побач мене, Я люблю тебе, пробач мене, дякую".
Дуже приємно, коли тебе знають, але потрібно бути і від цього незалежним.
А коли дали ще життя, то прив'язаність ще більша.

Бути незалежним вигідно, і коли даю, то по своїй свідомій волі.
Коли дав, очікую взаємно,
Бути харизматичним і люди будуть давати мені.
Роздав все, а це інвестиція, але де гарантії.
Теплі відносини - спосіб пройти холодні.

07 апреля 2019, 16:06

Просто МЕГА!!! Новий день та ще й неділя. На роботу і на служіння. Ранок мій неперевершений. Я дуже щасливий та радію. Христос моя опора та джерело всього. Я сильно Його люблю.
Сьогодні закінчився мій 3-х денний піст і я помолився дуже чудово! Бачу Бога кожен день.
Сьогодні мінімально заробити потрібно 200 зл, але бажаю 300. Я знаю, я в Божій руці, а це означає, що ВСЕ на краще!
З Богом в новий день!!!

31 марта 2019, 10:29

Сьогодні уже субота, приїхав до дому в 4:00 і відразу спати. Ще вчора пообіцяв вранці привезти гроші за машину на 8 годин. Я не встав, але лише 9. Швиденько зібрався і поїхав. Потім взяв заказ на 25 км до аеропорту, а там в думках попросив Бога дати мені декілька довгих поїздок. Я помолився, почав читати Біблію і на uber прийшло замовлення. Готівка і ще й 50 км. Домовився працювати без аплікації.
Там вірою поїхав ще від Варшави на 7 км, щоб взяти в аеропорті заказ, хоча немає де стояти і можливо довго буде.
Але я приїхав, помолився, почитав Біблію та якраз заказ на ще 50 км у Варшаву, це Божа підтримка та його чудеса.
Працював 16 годин і заробіток склав 683 злотих.
Слава Богу!!!Він Великий

31 марта 2019, 02:21

Розпочав свій день в 9 годин. Доволі пізно і хотів о 7. Але виконав ранкові щоденні дії і гай-да на роботу. уже працюю 5 годин, але заробітки дуже малі приблизно 1 заказ на 1 годину...

30 марта 2019, 16:58

Приїхав до дому, день провів неординарно, Бог почув мою ранкову молитву, за касу і я заробив сьогодні 280 зл за 8 годин, в той час, як 300 зл не завжди виходить за 12 годин. в 11 почав працювати, в 18:30 ходив по торговому центрі шукав Ірині Кошубляк подарунок.
Привітав її о 20:00 та поспілкувалися 2,5 години + перезвонив ще своїй Іринці то, в 23:10 включив програми, зробив одне замовлення і поїхав до дому.
Підйом в 7:00, завтра нові планки і знову 300 мінімум, тягнутися до 350.
Нормальна молитва, Біблія, зарадка та пограти на барабанах. о 9:00 виїзд на роботу.
Слава Богу за кожні хвилини мого життя, бачу Його руку зі мною!!!

26 марта 2019, 23:25

Проснувся в 9:30, доволі пізно. швиденько виконую ранкові справи, а ще потрібно закінчити гру та придумати процес проведення запитань в уроці для дітей, який готуємо з Ірою. Мало часу та багато задач. викладаюся на велику потужність. Потрібно ще за сьогодні заробити 300 зл, що вимагає 12 годин роботи. Ще помолюсь, почитаю Біблію, поїм, можливо пограю на барабанах та швиденько в машину.
Pamientaj kim jestes!!! Jestes czlowiekiem!!!!

Дуже хочу вивчати Божі обітниці на стверджуватися в них...

26 марта 2019, 09:06

Настав вечір понеділка, вранці не мав часу писати, і був дуже втомлений. За сьогодні змінив партнера на uber and bolt. Відав машину ford, допоміг Саші взяти машину, закрив кредит на приват (12 000 тис. грн.) і заробив 160 зл.
Слава Богу за кожен день та час. Цей період мені особливо подобається, трапляються різні обставини, багато отримую уроків та висновків.
Коли здавав машину, міг заплатити набагато більше, але Знав чого я хочу і навіть міг отримати більше. Точне в точності я отримав і у плюсі, як коштами так знаннями та досвідом. Знаю і бачу, що Бог зі мною!!! Радіє серце моє від усього і особливо від того, що збагачує мене друзями та дав мені Іру, хоч і спілкуюся з нею мало.
Вперед до...

26 марта 2019, 00:20

Неділя ранок...
Зараз читатиму Біблію, молитися, поїм і знову на роботу. Кожного дня виконую ці дії і отримую результати у вигляді коштів.
Сьогодні між заказами придумаю гру на урок для табору та формат проведення запитань, тому, що пообіцяв Ірі і зобов'язаний стримати своє слово.
А також на служіння в 16:00 та весь останній час - робота.
Let`s Go!!!

24 марта 2019, 07:45

Знаходжусь в Польші, ціллю перебування віддати кошти, які позичив та взяв у кредит, сума склала більше 1000$
На даному етапі за 3 тижні у мене вже четверта машина: shevrolet nubira 2008 / Renault Megane 2003 / Ford Focus 2009 / Renault Clio 2006.
З попереднім орендодавцем було особливо багато проблем, сьогодні змінив на іншого, але ще Ford у мене і в понеділок поїду відавати та потрібно забрати остаток коштів від депозиту у сумі на 130 plc
Всім серцем Дякую Богу за кожен день, труднощі, та Його руку що зі мною, навіть у цей тиждень, коди в мене багато забрало часу машини, дружба, свій час, я впринципі витягую зробити нормальну касу чому i радий.
Бог кожного дня являє свою допомогу!!!

24 марта 2019, 04:07

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы