Особлива

С нами с 21 апреля 2019

Як же хочеться відпустки, сірі будні просто знесилюють мене, добре, що скоро вихідні, приїздить він, всього на один день але все ж таки, з ним я відпочиваю і забуваю про все, а ще на Пасху їду до дому, що не може не радувати) Але то потім..., а зараз намагаюся зігрітися, в квартирі досить холодно, і дивлюсь комедію 1993 року, зараз такі не знімають, а жаль....

24 апреля 2019, 19:22

Сьогодні хотілося кричати на всіх і все, дратувалася буквально через кожну дрібницю, починаючи від того, що зранку перевертаючи всю шафу зрозуміла, що мені немає що вдягти бо схудла ще більше ніж раніше,дратувало, що робота яка мені здавалася цікавою та мега позитивною перетворилася для мене на пекло,куди я уже не іду з таким натхненням, як раніше.Реально,робота безпосередньо з людьми це суцільний жах,а робота з людьми плюс скажений керівник який не має ні краплі врівноваженості та здорового глузду, це просто вибух, сьогодні ледь стрималась,щоб не зірватись, мені не можна , маємо завжди усміхатись і бути ввічливими навіть на грубість.Тепер сиджу під ковдрою, п'ю чай і намагаюся заспокоїтись.

23 апреля 2019, 18:39

Я досить лінива людина, змусити себе до чогось дуже важко, хоч якщо вже беруся за справу то відповідально й доводжу її до кінця. На вихідних взяла за звичку спати днем, інколи асоціюю себе з ведмедем в сплячці) Сподіваюсь це все погода, коли стане тепло буде краще. Насправді не переношу холод , він одразу робить мене слабкою й змушує заритись під ковдру і пити просто дуже велику кількість чаю з лимоном. Чекаю сонечка, справжньої весни, хоч сумніваюсь, що звичка спати днем у мене коли мене покине)

22 апреля 2019, 18:34

Дуже дивно наскільки все змінюється, проблеми які турбували мене колись здаються тепер такими мізерними , останнім часом часто думаю про минуле.Як хотілося б повернутись та змінити деякі речі, нажаль це не можливо. Якось це моторошно, одне знайомство, вчинок, дія чи банально відповідь в вк може кардинально змінити хід життя в кращу чи гіршу сторону. В своєму житті я жалію лиш про одне знайомство яке суттєво вибило мене з колії, відбилось на здоров'ї та не на жарт зіпсувало мої нерви.Чому так...Хочеться вірити ,що все не даремно, і людина яка зараз зі мною поруч, це результат мого вибору колись. Взимку була досить затяжна депресія, лиш він змушував мене сміятись, підіймав настрій,люблю його.

22 апреля 2019, 12:42

Давно хотіла вести щоденник своїх думок, настрою, емоцій, але все ніяк не наважувалась, постійно щось заважало. Починати завжди важко, не знаєш, що написати першим, як правильно висвітлити свої думки, хоча по великому рахунку це все не має жодного значення, головне не тримати в собі цей потік безкінечних думок, та емоцій які інколи просто зашкалюють і змушують забитись в куток не розуміючи що робити далі. Тому нехай мій перший фрагмент буде початком кращого самопізнання, вивільнення емоцій, настрою та почуттів)

21 апреля 2019, 20:25

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы