Богдана

Ходжу в школу. Випускний клас.

С нами с 22 сентября 2014

іноді чужі люди змушують задуматись і їхні слова мотивують до дій, що ти ще не все втратила. Варто йти до мрії навіть тоді, коли всі говорять, що ти не зможеш!!!

02 октября 2016, 09:52

А знаэте я дура!!! Так-так, дура! Я пішла до нього на чай на другій прогулянці, відчуваю себе легковажною. Він такий хороший, він дійсно поставив чайник, змушував їсти шоколадний торт і казав, що я худенька) Говорив, що буде переносити мене через дорогу, ле немає переходу і через калюжі. Я просто для нього знайома, а я накручую себе на щось більше, цього ніколи не буде(((

17 мая 2016, 19:08

Сьогодні мені вже краще, проходила біля його роботи і навіть нічого не йокнула. Боялася лише одного, щоб тільки його не побачити. У мене все буде добре, я в це вірю, чесно.
Головне навчитися вірити і любити себе і все буде добре! Треба змінити образ життя, цим впринципі зараз і займаюся. Варто побути ртішки самій, але так не хочеться!

11 мая 2016, 20:45

Вчуся жити по-новому. Важко звісто наче хтось шматок тебе вирвав, але нічого все обов"язково зміниться. Що не робиться все на краще, але зараз зовсім не краще, а набагато гірше!

10 мая 2016, 15:41

Як жиш я хочу додому))) Але не знаю чи поїду, можливо ні, щоб трохи з економити і поїду на наступний))))

14 октября 2015, 10:18

Завтра додому нарешті, ніколи не думала, що так чекатиму вихідних, щоб поїхати додому, шукаю приводи, щоб тільки поїхати, а раніше думала, що не схочу))))
Самолочуття жахливе, реально захворіла, бере падло добре, але все буде добре. Хоч би йому дали зарплату сьогодні, щоб разом поїхати, бо я вже заскучала за ним

02 октября 2015, 09:42

Ой чогось настрій з"явився і в репетитора класно все, ну принаймні покищо)))))

29 сентября 2015, 15:19

Сьогодні на англійську, а йти опше не хочеться. Якось напряжно це все, але якось буде)))
Щось опше настрою немає і нічого не хочеться крім обнімашок з коханим і просто полежати з ним, всьо чого хочу)))))

29 сентября 2015, 12:42

Те відчуття, коли ти моральний вбитий, ти не знаєш, що з тобою твориться, чого ти реально хочеш і шуккає якійсь вихід, а його не можеш знайти, хочеться просто комусь поплакати в плече, чоловіче, сильне плече, а його поруч немає та й він навіть не зрозуміє, що тобі погано. і він знову буде не в настрої, набридли його крики, але зробити нічого не можу(((

21 сентября 2015, 16:44

Так хочеться новизни, чогось такого нового та веселого, а то кожна прогулянка йде за планом який я вже знаю на пам"ять. Чим вона почнеться, що буде в середині, і що в кінці. Набридла одноманітність, хочеться маленького дива, можли, навіть подаруночка маленького. от така я дивакувата, хочу частіше його бачити, чути, відчувати поруч, відчувати його руки на собі, губи які цілують мене просто так, без всяких:"Поцілуй мене".
ми близбко, але по суті нічого не змінилося, крім деяких бажань, які мене жуть як лякаю......

21 сентября 2015, 14:25

Ось і навчання і тому подібне, все змінилося, але таке відчуття, що наче я завжди тут була і жила, одногрупники просто чудові та й кураторша суперська, трохи важко, але можливо))))
Залишилося трохи більше місяця до дуже відповідально дня для мене і не тільки. Жуть як страшно, але я обіцяла, я мушу, я й сама цього хочу, напевно.
Сьогодні додому, але ще треба відсидіти 3 пари якось(((((((((

19 сентября 2015, 06:46

навіть не знаю як пояснити, що зі мною твориться, я дужек погано себе почуваю мораль і фізично, вчора наплакалася вдосталь, а сьогодні ще гірше, а не краще. Бачила вчора свого коханого і зрозуміла, що дуже сильно його кохаю і не знаю, що буде якщо в нас нічого не вийде.......мені сумно, бо бачу його дуже рідко між нами відстань і вона неймовірно вбиває мене, а ще він хоче мене познайомити зі своїми батька і я не знаю як на це все реагувати, бо це дуже серйознояк на мене я боюся, що не сподобаюсь їм і він просто відверниця від мене...
Боже як же мені важко!!!
А підтримки немає ні від кого і навіть немає з ким поділитися своїми переживаннями, хоч він і каже, що йому все одно на думку лююдей

16 июля 2015, 09:11

Те відчуття, що хочеться поїхати далеко і надовго, чомуь така образа от тільки на кого не розумію, так важко морально, хочеться напитися і наробити дурниць, щоб було що згадати і кому боялась дивитися в очі... Якось так напевно((((((((((

25 июня 2015, 11:17

Чекаю його, просто вже не можу, навіть невірю, що через пару годин я його побачу, обніму і поцілую. Ми разом буде не так і довго, але це будуть найкращі години, ми разом будемо щось пекти, підемо гуляти РАЗОМ. Нарешті це станиться я дуже вже за ним сумую, мені важко без нього, але скоро все буде по-іншому, ми будемо скоро разом завжди)))))

06 июня 2015, 04:20

Так якось важко на душі, що хочеться вити вовком. І все у мене добре: школа норм, оцінки чудові, хлопець кохає мене, здається, що ще потрібно........ От і я не знаю!!! Но хочеться плакати причому сильно плакати........ Нічого все добре, ще не таке переживала головне вірити у краще!

15 апреля 2015, 13:20

Все гаразд, крім, того, що він не приїде просто збс мене це просто виводить, цей Новий рік буде таким сумним як завжди......нап"юся з татом подивлюсь щось по телебаченю іляжу спати, а він відриватиметься з друзями((((((((((((( я просто ненавиджу ці йобані свята, вони просто портять мені настрій до кінця.....нічого просто не хочу, взагалі.....скоріш би поступити і поїхати геть з відси, бо вже просто не сила......швидше б у лікарню....ніколи ще так не хотіла туди як зараз........дивна я людина!

01 декабря 2014, 20:00

Нарешті все налагоджується в особистому житті, наші стосунки чудові в якійсь мірі навіть такі, які були раніше. А от школа -це просто якась катастрофа. Я жахливо ненавиджу її. У мене не вистачає сил сидіти уроки однієї вчительки. скоро збори і на них швидше за все піде ТАТО. Ще трішки, ще пів року і все я поїду з відси надіюся на довгий час і там навчання буде в кайф!)

30 ноября 2014, 14:20

Короче я бухнула, вчасно мамина днюха як ніколи.......А можи все-увки йому дати?

27 ноября 2014, 17:43

Аааааааааааа я просто божеволію від цієї несправидливості. Ненавиджу тепер школу! Невже все так вирішують гроші? Я лед скоро збожеволію!ь висиділа 2 уроки цієї вчительки, просто образа мене переборює, я не можу бажання вчитися просто пропало, не хочеться нічого. Сьогодні ревіла , накипіло настільки, що вже не сила, а ще вчорашня сварка, я

27 ноября 2014, 15:26

ьогодні все вирішиться чи бути нам разом, чи він піде......бля, бля, бля.......я не зможу без нього, зараз я готова пробачити йому все, буквально все, бо я дійсно кохаю його, а він........хоче чогось більшого і думає лише про це, але не візьме це від мене тому, що не хоче мене псувати і я це зроблю це заради того щоб його втримати, але наврядче допоможе(((((((((( мені таки доведеться знову звикати до кричущої самотності...........настрій паскудний

16 ноября 2014, 06:16

Якось мені дуже важко на душі, я розумію, що щось має статися і нажаль не дуже добре............... Мені потрібна реальна підтримка, а зараз є просто Діанка яка ппц як далеко і вона нажаль не може обійняти на відстань, але морально вона мене підтримує)))))

15 ноября 2014, 09:00

Ой, шось мені підказує, що до добра це все не доведе(((((( На мене тисне він і його друг відчуваю, що скоро або пошлю його, або дам! Блін, ну чому так важко? він дуже змінився після Польщі, якось він холодно до мене ставиться...... Я не хочу його втрачати, бо мені з ним добре, але життя підкладає свої випробування і секс одне із них, але ще рано робити висновки, я знаю, що я зараз недам і крапка((((((((((((((( Швидше за все я його втрачу назавжди через таку дрібницю(((((((( Я жахливо почуваюся ішкола вже почнеть з понеділка, я не знаю як це все витримати в мене немає сил взагалі, хоч і відпочинок у подруги дав свої результати, позитивні результати))) Але, але.....

14 ноября 2014, 09:45

Вово зробила подарунок одрузі))))))))) аж собі таке захотілося))))))))) моє сонечко захворіло, що капець(((( чогось так не спокійно через це, дивуюсь сама собі, бо раніше на нього наїжала, мораль читала, а зараз хочеться бути поруч з ним, зварити бульйоні, піклуватися про нього.
Я схоже закохалася, блін, от відчуваю наступаю на ті ж граблі, але не можу без нього, тим більше він так багато мені пробачає і стільки раз міг мене послати і я б зрозуміла чого...... А так він ще зі мною на диво. Мама каже, що триматися за нього треба, до речі, це перший хлопець яким я вгодила мамі, напевно варто їїпослухати)))

22 октября 2014, 13:47

Знову сльози....плачу як сумушедша.....я прсто вмираю душевно це просто не виносімо....я тупа як валянок..........мені жахливо соромно......я не маю ніякої підтримки...........всім пофіг........не хочу житти я просто більше так не можу.......

20 октября 2014, 14:00

Хочеться сидіти і плакати. Я почала розуміти, що буквально нікому не потрібна взагалі, мені боляче,навть подруга яка здається все була готова зробити для мене, а зараз просто відписує "Ясно". У мене просто нікого не залишилося, навіть до неї вже не хочеться їхати, я її не потрібна. Блін, мені так боляче, хочеться кричати на весь світ. Мій хлопець хоче від мене сексу, а я не можу просто морально, я не готова, не правильно це все. Розумію, що так довго тривати не може ми скоро розійдемося він знайде собі іншу, а я страждатиму і просто вже не захочубачити кось поруч себе. Мені навіть страшно про таке думати, але це жорстока реальність, це не може тривати довго.

12 октября 2014, 09:40

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы