live new life

С нами с 23 сентября 2019

100 років мене тут не було
Прийшла сюди після фрази How big would you if knew you couldn”t fail
Стільки води витікло з останнього мого перебування. Зʼїздила у Францію, почала власний бізнес і почала вчити крипту. Розставила крапки у відносинах з колишніми друзями і колишніми. Дозволила собі бути собою, не спілкуватись з людьми, якщо мені цього не хочеться, не дозволяти виливати купу гавна на себе з ніфіга. Одним словом, все класно. Я рада всьому, що відбулося. Зловила себе на думці, що не жалію за те, що не спілкувалась з друзями купу років. Колись я себе вберегла від того, щоб бути затоптаною,сама цього не знаючи

25 ноября 2023, 22:13

У мене для тебе погані новини.
1. Я переїжджаю із свого улюбленого міста
2. Я переїжджаю в іншу країну
3. Я напевно закохалася в свого найкращого друга


Що тут з цього найгірше навіть визначити не можна

21 марта 2022, 20:28

НЕ дивуюся, що багатьох підлітків переслідують суїцидальні думки через те що вони живуть в поганій сім'ї. Я зі своєю живу 3 тиждень від початку війни і мене дратує батько. Коли ти дорослий, ти не хочеш вмерти сам - ти хочеш, щоб хтось помер. Мало того що війна навколо, так і батя доводить своїм постійним безпричинним пиздінням.
Коли це все закінчиться...хто може повернеться додому, хтось буде будувати нове життя як я. Срана Польща. Сама блядська країна, бо асоціюється вона з буряками, малиною і ставленням до українців як до гівна. І хоча я їду туди не на заробітки, а жити, але, блять, як же я туди не хочу. Я поки потягну, може ще Німеччина відкриється для мене і буде просто пєсня

16 марта 2022, 20:33

Хоть я сейчас и далеко от войны физически, но я понимаю что это не надолго. По городу разбросали уже метки для прицела. Мне оч тревожит факт того, что белорусская техника стоит на жд путях в моем направление. А если че вдруг, то они будут провозить это все через нас. И к главному жд узлу наши врятли их допустят, так что тут сцыуотно пиздец.

Люди из России, которые понимают, что ваше правительство убийцы, что простые люди не виновны, что Киев и другие города (не только в дон и луг областях) разбомблены - просто большое спасибо вам, что вы хотя бы мыслите критически.

26 февраля 2022, 07:32

Ребята из России. Если вы это видите. Поймите, пожалуйста, мы не хотим войны. Мы массово покидаем наши дома из-за взрывов по всем городам Украины.
Мы любим и уважаем русский народ, так как вы наши братья. Будьте благоразумны.

24 февраля 2022, 12:57

Ітак. Раз я поплакала. Питала чого я просто не можу щасливою. Чого від мене всі відвертаються. Може дій їїсно я ужасна. Головне не розклеїтися, чуєш? До пн плач, страдай, питай в себе чого так, але щоб з понеділка всієї цієї хуйні не було

17 февраля 2022, 15:27

Ніколи не думала, що таке буває в реальному житті, а не тільки в фільмах. Жесть. Я побачила всього лише очі, але відчула, що це my type. Наступного разу навіть не глянула, чисто з віічливості( особисто я не люблю, коли на мене дивляться, як на придурочну, а я б від нього очей не відводила, думаю це напрягає) Але блін, розійшлися небеса в той момент і мене вдарила блискавка. Жаль тільки, в клініці таких як я - морееее. Просто дякую вищим силам, за те, що мене покликали в інший кабінет, не в той, в якому він був. Бо коли мене проводили до лікаря, мене кинуло в жар, що він може опинитися тим лікарем.
Оце я сцикло)

16 января 2022, 21:32

Лол, виявляється я прихильник Діми Білана) Але коли ти щасливий , то тобі пофіг

06 января 2022, 15:54

klein Schmerz, der "Maks" heißen würde

12.12
2/24

12 декабря 2021, 20:52

Піздєц тяжко з матір'ю говорити. Я ж блять вже не дитина. Я несу за себе відповідальність

29 ноября 2021, 16:57

Переставила в квартирі меблі місцями і таке відчуття ніби у мене свято. Так приємно і затишно стало

28 ноября 2021, 14:32

Їду додому в Київ
Хоча це не мій дім, але я там себе краще почуваю ніж в рідному
Хочеться щоб хтось написав "Завтра ми з тобою зустрічаємося там-то там-то. Відмови не приймаються". Чому мені попадається хлопці, у яких я ще й соплі повинна підтирати, ніякої сміливості чи впевненості. У мене її на нас двох вистачить, але мужик повинен бути мужиком. А потім мені кажуть "Ти мене можеш подавити" Ясєн хрєн, що там тебе давити... Блін, може я занадто балувана стала після того як зі справжнім чоловіком пожила? Хоча, а чого б ні? Не люблю людей які " яне знаю, що я відчуваю, треба розібратися в собі". Круто, буду працювати психологом на півставки
Тянучка, яка триває півроку- марна трата часу.

22 ноября 2021, 20:36

Втомлений - це коли пишеш фраг не в Фрагментарі,а в адресній строці

Їздила в офіс, бачила людей. Планую так робити двічі в тиждень
Завтра відпустка на 4 дні, їду додому. Закрила всі свої пройоби на роботі. Ладно, крім одного. Його на днях виправлю

18 ноября 2021, 21:16

Блять, знову те, що було півроку тому. Як викинути тебе з голови? Як тебе забути? Ми розійшлися 5 років тому, а мої почуття такі ж сильні як і бути тоді. Чому з часом вони не пройшли? Півроку тому ти сказав мені слова, які я чекала довгих 5 років, а через місяць "я тебе більше не люблю, я просто тебе хочу". ненавиджу це в тобі. ненавиджу цю невизначеність впринципі в людях.
не хочу повторення тих подій,але я знову розсіяна як півроку тому.
мені здається, що ти ще просто хлопчик. я не хочу завдавати собі більше болю
будь ласка, не дзвони мені, якщо ти не знаєш, що з цим робити далі. мені від цього тільки боляче

14 ноября 2021, 22:56

Прийшла моя чашка Stojo. Яка ж вона ахуєнна) Чорна класіка

12 ноября 2021, 14:35

Вже сходила масаж. Не брала з собою телефон і о чудо ніхуя не сталося за цю годину, що був не при мені

12 ноября 2021, 08:07

Фраг від чувака який насрав в парку - я так давно не сміялась😂

11 ноября 2021, 20:21

Алілуя, ти нарешті працюєш!

Мені здалося, чи ти змінився? Вперше, за весь цей час мені не хотілося спорити чи доказувати те, що я права. Було приємно і легко.

Я готова до того, що ти знову зробиш мені боляче. А я тобі взамін ні. Так дивно, раніше постійно злилася, любила, ненавиділа, а зараз просто не цікаво мстити.
Якщо ти будеш робити мені боляче, то це буде востаннє

09 ноября 2021, 21:12

Давно так не заганялася. Завжди ,коли погано, хотілося себе витягнути. Сьогодні я навпаки себе вганяла. Я не розумію нащо. Навмисно випила кави, від якої мене вставить до ранку, і з'їла мафін. Не хочу сьогодні спати. Занадто багато часу сьогодні було пройобано. Знаю на 100%, що завтра я й половини не згадаю з того, що думала і все ставатиме на місця знову.
Обіцяю собі, більше ні з ким не знайомитися. Я занадто тонкошкіра і приклад нещодавніх днів показав те, що ще й трохи маньяк. Будь-яка нова людина вибиває з колії. Ненавиджу себе за це. Поки я це не навчусь контролювати, я в жопі

08 ноября 2021, 20:09

Як відімкнути мозок і просто працювати, не думати, про те, що ніколи не станеться, а бути в цьому моменті?
Мені здається це неправильним, після 1 побачення так загрузнути в думках. В мріях, яких ніколи не справдяться.

08 ноября 2021, 16:01

Тільки вимикаєш музику і в голові одразу рій думок. Подумала про те, що я вівця в шкурі львиці. Як би високомірно це не звучало, але прикидатися сильною складно. Хоча, можливо я більше не прикидаюся. Я нею є. І це неймовірне відчуття, коли мені не треба думка оточуючих про те, який у мене спосіб життя, коли байдуже на те, як у кого справи. Коли після виходу з відносин ти стаєш не подавленим, а навпаки вдячним, набуваєш більше, ніж втрачаєш, коли від кожної зустрічі з випадковим перехожим береш для себе багато нового, а не вважаєш себе нічтожеством через те, що він досяг більшого ніж я.
Оце любов до себе, коли ти сам собі стаєш найкращим другом

07 ноября 2021, 18:25

Дуже часто веду діалоги в своїй голові. Хоча 99.9% фраз ніколи не будуть сказані, але всі завжди питають як справи і шо нового. І я завжди відповідаю - нічого нового, все ок. Я вирішила розписати список приємних моментів і перемог за місяць і виявилося, що дофіга всього нового і що я молодець. Накотилися сльози прям від всіх моментів гордості за себе. Звісно, вони маленькі вплоть до того, що я оплатила лікування батька чи заплатила за квартиру. Але приємно усвідомлювати, що не таке й душніло як була раніше. І що я не сиджу на місці. Прогрес мінімальний, але це краще ніж застой

31 октября 2021, 19:14

Подивилася щойно відос і зрозуміла, що найбільше задоволення це дивитися не на людину, яка майстер своєї справи, а на ту, яка робить свою роботу з любов'ю. Можна набити на роботі багато шишок, стати гуру, але ненавидіти кожен божий день. А є люди, у яких не така й шикарна робота, але вони отримують кайф і вкладають в неї всю свою любов.
Блін, хочу бути такою людиною. Це я називаю успіхом - працювати і жити так, як ти хочеш, а не так, як від тебе очікують інші. Згадала шикарну фразу
people opinion (expectation) about you is not your own business.

31 октября 2021, 15:55

5та серія гри в кальмара підряд.
аж очі вилазять

30 октября 2021, 15:43

Сиджу скролю один із робочих чатів. І тут зненацька бачу людину з якою я 5! років тому менше місяця працювала в спортлайфі. Піздєц!

У мене це вже другий випадок. Куди пропали нормальні люди, всюди ітшнікі

29 октября 2021, 14:27

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы