sv7atoslav

По вероиповеданию: христианин адвентист седьмого дня
по образованию: программист

С нами с 7 июня 2020

Публікую лінк на дочитану до кінця книгу
<book-title>Как говорить, чтобы маленькие дети вас слушали. Руководство по выживанию с детьми от 2 до 7 лет</book-title>
https://drive.google.com/file/d/1gmMp2PwQredv4yLu0HPDk4gDG_pUtl-t/view?usp=sharing

22 июня 2020, 04:06

ЛЮБИ СВОГО БЛИЖНЬОГО без винятків
того, хто:
думає не так, як ти
любить не так, як ти
молиться не так, як ти
голосує не так, якти
"люби свого ближнього як самого себе" Марка 12:31

21 июня 2020, 22:45

Сподівався, що знайшов роботу, але мені "пообіцяли передзвонити". Довго думав, що прорекомендувати сьогодні, зупинив вибір на утиліті Dreadlock Privacy , доступної за посиланням - https://sharewareonsale.com/s/free-dreadlock-privacy-100-discount
Тих людей, які є громадянами України, закликаю підтримати петицію https://petition.president.gov.ua/petition/93764 . Якщо не вчити історію, вона повторюєтся.

21 июня 2020, 20:26

Ми - ті хто ми є, тільки в темряві. Все інше - репутація. І Бог дивиться саме на те, які ми у темряві: на уяву розуму, думки серця, звички тіла. Це характеризує нас в Божих очах.
- - - - -
Користуючись нагодою, рекомендую інстаграм-канал @purimteam

19 июня 2020, 20:38

Сподівався, що мені зовсім не потрібний сон, але о 9 годині всеж таки заснув, і проспав 5 годин. Треба вчитися жити за розкладом.

18 июня 2020, 12:13

Помітив, що втратив гральний кубик, за допомогою якого вирішував дихотомії. Зараз використовую монетку.

18 июня 2020, 03:56

Обнуливнши фг. лічильник "днів без піднього засинання" , йду спати.

18 июня 2020, 00:10

Кілька днів тому поставив пункт у перелік щоденних завдань: зробити добру справу іншій людині. Сьогодні позначив цей пункт як виконаний. Усім рекомендую робити так само. Якщо кожний, хто прочитає це повідомлення, почне робити хочаб 1д/д (добро у день), то наш світ стане набагато кращим.

17 июня 2020, 17:18

По справжньому критикувати нас може тільки Дух Святий. Тільки Він може показати, що з нами не так, але не зробити боляче, не поранити нас. Коли ми налаштовані на критику, нам просто неможливо перейти в контакт із Богом, ми стаємо месниками, жорстокими, жорсткими і, що ще гірше, ми лестимо собі, що ми є вищими і кращими, ніж ті, кого критикуємо. Христос говорив, що його учень повинен відвикати від критики. Щоб відвикнути, потрібний час, одразу не вдастся. Постійно слідкуйте за собою, чи не ставите ви себе вище за інших. Після того, як я взнав, хто я без благодаті Божої, я ще не зустрічав ні одної людини, на якій можу поставити крест.

17 июня 2020, 11:19

Сірі будні. Читаю книги. Користуюся принципом - якщо вам здається, що нічого не відбувається, дякуйте за те, що не стається нічого лихого.

16 июня 2020, 11:20

Вперше за час карантину прокинувся біля сьомої години. Скоро навчання в університеті, треба звикати.

16 июня 2020, 05:31

Прочитав статтю про те, що справжня віра виявляється і в сірих буднях. Став почуватися трошки краще.

14 июня 2020, 22:23

Подивився фільм "Полонений" (captive). Рекомендую усім. Якщо коротко, то незалежно від того, які у вас проблеми, у Бога є кращий шлях для вас.

14 июня 2020, 15:23

Любі друзі! Вашій увазі пропонується відеоцикл «У пошуках істини» з Євгеном Зайцевим. Короткі, від 4 до 6 хвилин, програми циклу присвячені відповідям на найчастіші питання, які виникають у людини, що уважно читає Біблію. Питання ці цілком закономірні, адже Біблія писалася дуже давно, в умовах абсолютно іншої культури, на іншій, мові. Ми щиро сподіваємося, що ці програми допоможуть вам краще пізнати Бога, що відкриває Себе в історії спасіння. Діліться ними з тими, кому ці питання цікаві, як і вам, поглиблюйте своє пізнання Бога і допомагайте в цьому іншим. https://www.youtube.com/playlist?list=PLChh24LqEiIH7EFEeO2EzF1F6lmJf0x0M

13 июня 2020, 21:17

З 19 червня по 5 липня програма
«БОГ, ЯКОГО МИ, МОЖЛИВО, НЕ ЗНАЄМО»
Ведучий - Мойсей Островський
п'ятниця, субота, неділя, початок о 19.00, UTC +3.
Розклад зустрічей:
1. Чи робить Бог зло? 19 червня, п'ятниця
2. Страждання - чи завжди це погано? 20 червня, субота,
3. Забуває чи Бог? 21 червня, неділя,
4. Обманює чи Бог? 26 червня, п'ятниця,
5. Знаєш - мовчи, не знаєш - мовчи. 27 червня, субота,
6. Чи здатний Бог на зраду? 28 червня, неділя,
7. Чи шкодує Бог про що-небудь? 3 липня, п'ятниця,
8. Чи можна перехитрити Бога? 4 липня,
9. Чи робить Бог іноді вигляд, що не чує? 5 липня,
Трансляції програм будуть доступні тут:
YouTube канал «Надія» - Україна: https://youtube.com/HopeChannelUkraine

12 июня 2020, 14:09

Я дякую Іісусу, за те що Він дає мені енергію, і я не хочу спати поки читаю книги. Я розумію, що потім буду спати вдень, але тоді пк буде зайнятий. Коли в мене буде "свій" пк, я сподіваюсь, що буду дотримуватися режиму дня. А поки що живу як сова.

11 июня 2020, 01:11

Посварився з родичами. Відчуваю себе погано. Намагався зрозуміти їхню нелогічну поведінку, але ледь не спичинив скандал. Наостанок отримав фразу: "Не усяка поведінка повинна бути логічна". Я дивуюсь з "нелогічних" людей, але, оскільки я вірю у Іісуса, який є моїм спасителем, я намагаюсь відноситись і до таких людей, як до Божих дітей.

10 июня 2020, 22:00

Все складно та заплутано. Не знаю про що писати. Я сподіваюсь на Іісуса, який допоможе мені вийти з цього стану. У мене є надія, бо я нещодавно читав книги Аввакума, усім рекомендую. https://bible.ua/bible/tub/35/3/

10 июня 2020, 18:02

По новому пізнав історію про смоковницю. Раніше думав, що це про те, як Бог позбавляється від "непотрібних" людей. Лише зараз зрозумів, що це про скасуання служіння в храмі Єрусалиму.

До речі, розшарюю книгу, яку нещодавно прочитав. На жаль, книга російською мовою.
"Просто христианство" Клайв Стейплз Льюис
https://drive.google.com/file/d/1VRddmvmr2YUnEQ-Q0euetRw34CzX66Z7/view?usp=sharing

08 июня 2020, 20:02

Ледь не вбив себе, поки смажив хліб. Спочатку грів на сковороді від комфорки, потім взяв щипцями хліб і смажив прямо на вогні. "Завдяки" якомусь таргану загорівся шар жиру на накипу, що зазвичай на плитах накопичується. Вогонь дуже довго вважався "під контролем", але навіть коли я загасив пожежу, постала нова проблема -- дим. Відкрив вікна, ледь вижив.

07 июня 2020, 17:48

Зареєструвався на фрагмертері. Перед цим цього ж дня прочитав книгу К. С. Л*юїса "Просто християнство" . Усім рекомендую. Почав читати "приготуйтесь до війни" Ребекки Браун. Ну, і звісно главу з притч Соломона https://bible.ua/bible/ubio/20/7/

07 июня 2020, 03:18

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы