33378

С нами с 17 сентября 2022

Їду додому, Німеччина прощай. Їду де війна, розруха..але головне то сім'я.
Думала, що все можна купити, але ні..деякі послуги безплатні, а якраз плата за них має насторожити.
Чергова афера в яку я попала: фірма бере гроші за працевлаштування в Європі. З вас тільки паспорт. Тут зустрічає привітний куратор і віддасть вім і зірку з неба! Проте він 10 днів робить вам дозволи і обіщає роботу. Потім говорить, ще чекайте або ви вільні люди і можите йти і шукать роботу. Це за ту, що я вже заплатила 200€). Ну, чим закінчиться казка я не дізнаюсь. Я пас..з мене досить! А чи виграє тут хтось чи ні я вже не дізнаюсь.
Жаль грошей, нервів, часу. Але досвід безцінний! Навіть якщо ти за нього заплатив).

22 сентября 2022, 20:52

Ти дав свій номер перший раз за 12 років. Ну, як дав. Просто привітав). Але раніше ти таких помилок не робив. Нащо? Нащо, ти так мене дразниш. Ти навіть є у вайбері! Кожного дня слідкую за тобою). Ава твоєї улюбленої Аллатри, ти ще й досі у цій секті!
Сумую за тобою. Дуже... але це вже не важливо!

21 сентября 2022, 16:59

Дивлюсь серіал "ТИ". І знову схожу з розуму. Знову думаю про тебе. Навіщо ти це зробив, навіщо вліз у моє життя знову. Я та миша, яка сидить у твоєму домі і яку потрібно зловить і викинуть нарешті. А ти її навпаки годуєш ч а с від часу.
Це залежність, мабуть правду говорила твоя "подруга" я на тобі помішана. Ти мені потрібний, але водночас як згадаю твоїх баб, то ти мені противний. Твоя поведінка мене лякає, те як ти із ними поводишся, як обманюєш їх, як кидаєш самих з дітьми і відкуповуєшся машинами, квартирами. Я не хочу бути черговою... я завжди буду тією з якої все почалось!

17 сентября 2022, 22:47

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы