ТАЄМНИЦЯ

Дівчина
Мені 16 років
Люблю волейбол і котиків :)

С нами с 26 сентября 2022

Ви мене спитаєте "Чому ти не можеш з ним бути" а я вам відповім тому, що в нього є дівчина так так саме з такою проблемою я зустрілася віч на віч.
Ви мені скажете "Ну і правильно, для чого лізти в чуже щастя, навіть приказка є на чужому нещасті власне щастя не побудуєш" я вам відповім: я туди і не лізу, я нічого не роблю для того щоб він був мій.
Багато б хто сказав якби справді ти його кохала то боролася за нього. А я просто не бачу в цьому ніякого сенсу...
Знаєте я вірю в одне, якщо він моя доля то ми коли небуть таки знову зустрінемося тільки в іншому випадку, якщо в нього не буде дівчини і він покохає мене і мої почуття до нього не погаснуть за той час..
Во така штука мої любі читачі!!!

11 октября 2022, 20:00

Кохання - що ж це таке, як воно виглядає. В моєму випадку, це біль, просто безкінечна біль. Вона помаленьку з'їдає тебе з середини. Кожного дня, кожної години і хвилини. Ти намагаєшся позбутися його якщо це не взаємне кохання, а якщо ви кохаєте одне одного то для вас це рай. Ви забуваєте про все у світі. У моєму випадку це не взаємно. Я покохала хлопця з яким ніколи в житті не буду разом.
Так це важко. Але що я вам хочу сказати, це потрібно перетерпіти. Кажуть час лікує, так він лікує, але скільки потрібно чекати. У мене біль стихла через 5 років. 5 років я марила ним, думала про нього, мріяла в най таємничіших думках, але я змогла я витримала це.
але тепер я не та яка була 5 р. назад!!!!!!

11 октября 2022, 10:05

Привіт! Ім'я я хочу залишити в таємниці. Мені 16 років.
І хочу я вам розповісти про підліткову любов. Так це зараз сама най поширеніша проблема підлітків. Чому я вирішила написати саме про таке, тому, що сама пройшла через таке.
Як би важко мені не було про це згадувати я все таки цим з вами поділюся.

26 сентября 2022, 21:59

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы