Єйфорія

Життя занадто складне для того щоб його зрозуміти

С нами с 3 октября 2014

Я захворіла і тому змогла відправити брата за тортиком, але він купив тістечка. Хоча вони були смачними, я все ще хочу тортик. Мабуть треба буде мені піти...

05 октября 2014, 11:21

Нарешті чорна полоса завершилася! А тепер я хочу спати. Буду слухати музику і спати. О ні, я згадала, що мені треба завтра уроки робити! Ну це завтра... А ні, сьогдні, через годин 12 -13. Піду все ж таки спати.

04 октября 2014, 21:24

Мій брат просто зло. Мабуть він вважае, що його день пройшов марно, якщо він мене не доведе до білої гарячки. Як іноді добре, коли він у школі, або на боксі. А зараз він приперся до мене в кімнату з бутербродом, подивився як я переписуюся з подругою, залишив у мене тарілку та пішов. Хочу його вбити. Краще щоб в мене був молодший брат, з ним мабуть було б легше, хоча звідки мені знати...

04 октября 2014, 10:53

Відчуваю, що лох - це моя доля... За дві години я вже встигла зламати два нігті, вдаритися током, облитися чаем, та через високий ріст (176см) вдаритися головою об поличку на кухні. Вже боюся подумати, що зі мною станеться далі. Тому не збираюся вилазити з ліжка до слідуючого ранку, або дня, залежить від того у скільки я ляжу спати. А поки що, серіали, чекайте мене, я йду!

03 октября 2014, 21:19

-Я занадто втомилася, та почуваю себе якоюсь котлетою) Мені здаеться, що я не зможу закінчити цей навчальній рік, але він тільки почався... Піду заїдати свое горе, тим що знайду у холодильнику.
Раджу послухати цю пісню
флёр – Сияние
Як на мене цікава та гарна

03 октября 2014, 19:11

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы