Мрійлив@

Цікавлюся психологіє, пишу маленькі прозові твор

С нами с 10 октября 2014

Привіт! Багато чого відбулося з часу останього запису... Навіть сам !F - теперь текст можна писати довжиною 700, а не 300.
Писати, як з'ясувалося лінь, хоча ідея, насправді класна - щось об'єктивне лишається зі спогадів, крім тих, які завжди з тобою і які потрьопані часом...
Здебільшого читаю - приємна відвертість людей: чи то про секс, чи депресію, чи маленькі приємності (типу смачної їжі). З прочитаного дізнаюся більше про себе...
Певний час наполегливо читала Лістоєда (цікавий товариш, не зрозуміло, що з Софією і куди вона поділася?), як натхненника та розробника !F. Дізналася про Бодха - схожий мені на тіпочка з районна, з такою ж філософією....

27 марта 2017, 16:25

Правду все ж таки говорить Алекс Яновський (нещодавно вчилися в нього...), що коли людина задоволена всим, то вона нічого не робитиме для прогресу. Так і я))... валяюся на ліжку і не можу себе заставити зробити зарядки чи хоча б пробігтися обрітреком((... пічалька... Піду виправлятися!...

12 октября 2014, 14:18

Сходила на базар (було вже досить пізно - нічого не купила), купила коханому морозивка, а потім іще каталася парком, говорячи з батьками, як класно мати можливість рухатися швидше))

11 октября 2014, 19:05

Дописала фрагментик "Знайомства віку (акт третій)"
Збираюся йти прогулятися: на базар і в парк))
Всім гарних вихідних!!)))

11 октября 2014, 11:58

Ранок.... Байдики... Ніжності... Кохання... Кава і шоколад...
Виковернута ванна в контексті ремонту...

Трошки напали "лінивці" (в нашому інтимному словникові є три категорії: "йожики", "бобрики" і (недавно з*явилися) "лінивці" - це, коли все робити - лінь, а нічого не робити - приємно)) про решту категорій - дещо згодом)... Кайфую в своє задоволення))
{на жаль не виклала... доведеться дописувати)}

Ніколи не розуміла навіщо купувати ті інструменти, які уже є, але лежать у когось чи десь (це щодо ремонту у ванній) - купа мінусів: втрата часу на пошуки/покупки, втртата грошей, які можна було би потратити на щось приємніше (скажімо на морозиво)))

11 октября 2014, 09:50

Доброго часу доби, шановний Fragmenter!))
Щойно дізналася і... зрозуміла, що мріяла про тебе вічно)) Зареєструвалася!
Про зараз:
З*їла шматочок шоколаду в опів на одинадцяту - в такий кайф... Потім заставила себе пробігтися орбітреком - не зря ж він стоїть перед самісіньким ліжком.) Зато сумління тепер чисте-чисте))

Р.S. Дякую розробникам - я ваша!:) (користувачка)

10 октября 2014, 20:24

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы