Victory over Self SSG

Добро понад усе!
Розвивайся!
Від початку і до кінця!
Тепличні умови вбивають чоловіка.
А шлях чоловіка це шлях збереження цінностей, самоконтролю, спокою, вірності, міцного здорового тіла та кам'яного духу. З характером бійця. Й стилем життя воїна. 
Бути достойним(правильним) важко, іти не звертаючи зі шляху ще важче, але це і є ціль дійти до кінця не зламавшись!
Чому думаєш так важко бути правильним? ;)
Виберу ОСОЗНАНІСТЬ - це ДУХОВНИЙ ФУНДАМЕНТ ВОЇНА.
Тільки так ти будеш справжнім чоловіком готовим бути самим собою, бути вільним і без сумнівів боротися в бою без страху і слабкості.

С нами с 8 октября 2014

Ще важливі слова про жінок і стосунки від більшого спеціаліста ніж батько))
"Головне з жінками не бути егоїстом.
Знайшов торт дай першу ложку жінці (образно)"
Дядь Вася (з Дніпропетровська)
Все прекрасно і чудовий день окрім того що не висипаюсь 4 день підряд (сплю 6 годин).
Зумів сьогодні закріпити успіх з Л.
Хоча як сьогодні правильно добавив батько його треба закріплювати все життя.)
Спробувала Л. агресивно відновити свої верхні позиції влади, але я памятаючи про поради і самоконтроль зміг чітко скерувати її бурхливу енергію.
Радості немає меж звісно.
Дякувати Богу за все непередякувати.
Ще думки про те як добре що ейджер. Про 3 роки захоплення ідеєю і філософією, і 1 рік достойного sxe

21 июля 2016, 20:24

Поховали сьогодні діда Колю. Перший раз на похороні.
Батьків"курс молодого бійця")
"Ти повинен повністю мать владу ( аж тоді повністю відповідати) Жорстко і чітко.
Або кнут або пряник.
В жінки така природа..
Вона розпускається без контролю. Знайде твоє слабке місце і буде бити приказуючи все що хоче.
Треба вміти наказувати за проступки. Не лінитись наказувати."
І найщасливіше те що сьогодні все підтвердилось: все як завжди (тільки більше себе контролював) Вийшли на двір вночі і вона почала вузли на шию, я порізав нитку, прижав до себе і почав бити по попі рукою, думала жартую а я довів до кінця. Поплакала, пригорнулась все сильніше і заспокоїлась швидко, Посміхнулась, поцілувала NO COMMENT

20 июля 2016, 21:37

Нарешті пишу за сьогодні. Бо вчора кінчився інтернет.В церкві добре,Все склав в думках. Думав я над періодом вад початку хвороби і до суботи вчорашньої. Бог показував що не зможу я мрію без нього здійснити. Справжня доброта й духовність тільки з Богом так само як і самоконтроль з Тверезістю.як багато просив і виконувалося,потрібно дякувати.
Якби ще не образилась Л. блін взагалі через мою елементарну тупість. Я сказав що її сестра в тих самих штанах що і вона вчора і в задньому кармані ватка яка вчора в неї була. Сказав я це без всякої лівої думки. Але ж Л. Зрозуміла це як те що я задивлявся на те місце де задній карман. Коротше вибачався довго. А ще вірш написав якщо можна його так назвати)

03 апреля 2016, 20:10

За 02.04
Позвонила Л. Що знову її все задовбало. Потім дізнався що в Л.немає танців і не потрібно її забирати. Подзвонивши сказав що буду вільний в 18:00 бо піду ще в церкву, в неї стався викид на рахунок церкви, вінчання і хрещення дітей наших. Серед розмови я думав про себе як в котрий раз і чому Бог відкриває і показує мені на рахунок того як багато він мені допоміг і що я сам мало знаю про церкву та й взагалі бісове маловірря проскакує(( ще були думки про те як і скільки йшов до концепції мрії і що доброта це також і духовність і перше місце в мрії.
відразу після думок Л. сказала що приїде в церкву- це прозвучало як диво Аж до дикої радості) Дуже вдячний за все. Не забувати дякувати.

03 апреля 2016, 17:51

Супер день!)
2 пари останні і додому. А там і Л. чекала, прекрасно провели час після двотижневої розлуки )))) мммммм*
На шляху назад застала дика негода. Промок до нитки але ще більш щасливий... важко напевне зрозуміти моє задоволення від долання таких природніх перешкод. Едс витримало все. Тактікали наче теж. Куртка взагалі дика в хорошому сенсі.
Я радий сильно й по справжньому . Такі елементи напевно обов'язкові в житті. Вже квітень.

01 апреля 2016, 20:44

Вчора ліг в 23:00. Та Сьогодні немає 1 пари і я все встигну)
Вчора був робочий день 5 пар, не пішов у зал. Було вже реально важко сидіти пари, тупо отсиджування було ( Все було б і добре Дуже якби не сварка з Л.
Депресивні стани в неї це ще та штука.
Аж надто ця фігня прогресує.
Та сьогодні додому подивимося як все обернеться. Головне "іти в відмову - більше нанісши урону" Якщо про погане. До речі гаманець отримав... суперові! В мене тепер новий едс валютник.

01 апреля 2016, 05:10

Робочий, без сумніву важкий день. Зранку думав: піду по самопочуттю в зал. Після 4 пар і концерту я все таки пішов. Дух як завжди радує. Та і тіло попри болі голови і недолічене горло також не засмучує. Пахав 4 вправи базові, результати майже не впали тільки важко. Соковижималка реальна.
Замовив ще нарешті кардхолдер в едс)) тепер точно завжди фінанси зі мною будуть. Ще 90 грн на футболку від зала "Че федерація арма". Завтра треба забрати з нової почти валютник мій, та грошей вже нема... до речі опробував протеїновий батончик. Вкус фіговий а так норм відчувається.
Хочу лягти до 21:30 бо вирубаюсь.

30 марта 2016, 17:06

3 пари не рахуючи Фіз ри. Хоч і боліла голова я заробив 4 з укр мови і з тое переправив лаби. Потрібна стипендія,впевнено до неї йду. Відновлююсь, завтра в зал. Пройшовся-прогулявся, купив протеїновий батончик який хотів в наз, далі пішов додому через бульвар Шевченка, купив капучіно, і набравшись трохи нових та позитивних емоцій та вражень пройшов до кінотеатру мир пішки і сів на тролейбус та ось дома. Отак все чудово. Давно так не скучав за Л. ( вже хочу її заласкати ))) подумав як добре що вже майже місяць пишу фраги, і сказав раз така творчість пре упускати не можна!) Ось і пишу після цього
Думав ще коли починав прогулюватися про активістів і про "все що нас не вбиває робить сильнішими"

29 марта 2016, 15:22

Зранку температура 36.6. Прям відчувала коли до лора їхати)) сказали фарингіт з лорингіт, все нормально більш менш виписали спрей а стрепсилс в мене вже є. Треба тільки горло долічити. Завтра на пари.
Вибити мене з робочої колії не вибило. Що ж дякувати Богу. Витримав випробування температурою й думок паршивих. До речі явно відчув що це випробування яке мені дано. "Творець вбиває нам в лс повідомлення мовою життєвих обставин" - ГРОТ. Кожна перешкода робить нас сильніше...

28 марта 2016, 18:02

З батьком прокатався на золотоношку і в майстерню. Давно таке ствалось... Прогулялись, поговорили, чудово. Я не так вже хворобу відчував..)
Потім щось Л. напрягла в діалозі в вк, потім годину третирувала по телефону на рахунок як її ображає мій звичайний вислів "Ти неправильно зрозуміла" бо в її баченні вислів повинен звучати "я неправильно пояснив". Буває й таке. Та то таке))) Духом не падаю а це головне! дякую мрії Добра, Тверезості і Міцності. Нарешті почищу зуби піду і спати бо завтра зранку до лора.

27 марта 2016, 18:28

Вчора почав читати "п'яту бойню або хрестовий похід дітей" Воннегута Курта. Теж вирубився десь в 21:00. Сьогодні температура спала до 37-37.2.
Але чітко проявився біль у горлі. Мама каже ангіна. Завтра поїду в лікарню виясню. Плюс неможу їсти більш менш багато як зазвичай, і ще зранку проявлялася слабкість від хвороби аж до потемніння в очах і болю.
Та загалом не здаюся, зробив свій стандартний підйом, помолився повністю зранку, знову пішов вигуляв собаку)

27 марта 2016, 12:57

Сьогодні зранку 38 тепмература. Випив ще таблетку, зібрався і поїхав додому.
Доїхав добре, тіло ломить але голова сильно не боліла. В 9:30 вже лежав
в себе в ліжку; й зараз продовжую) Рідні стіни...) мамина турбота...
Батько залишив ноут і я зайшов і скачав всі фрагменти з жовтня2014. Перечитав
їх всі.. Непотрібно повторювати як корисні такі записи особисті (мемуари)). Зробив
копію на флешку. Не хворів так щоб оце лежати з того часу як почав ходити в зал.
Ну нічого. Богу видніше. Це може бути розвитком. + час подумати, бо часу завжди
немає в робочому темпі.

25 марта 2016, 09:29

Капець. Погода зранку взагалі погана мокрий сніг з дощем. А потім Взагалі прийшов хтось приніс в групу вірус і половина з температурою. В самого 37.4. Були підозри що захворів та все ж тренування не пропустив. Напевно не потрібно було йти. Коротше випив таблетку (зі своєї аптечки)) анти грип, зібрався все виконав й зараз спати. настрій сисильно не псувався дякувати Богу.

24 марта 2016, 19:42

Наче і день відпочинку по тренуванням, та всплеск адреналіну від концерту якось виснажив... Як тільки виходиш на сцену відразу відбувається якийсь психологічний удар по тобі.
Л. Все потребує уваги та довгих телефонних розмов, майже постійно на зв'язку, це втомлює. Ну все ж я їй потрібен і що б вона не казала погане вона все рівно потребує і горнеться до мене. Тож тут трохи важче зберігати кам'яну волю, але в цьому й сенс. Втомився капець щось.... та це хороша втома )

23 марта 2016, 20:08

Динамічний і активний день) зранку Фіз ра, далі КВП 2 пари і укр мова. Забитий грудак та і руки не відстають))) купив стяжки в едс, полазив в книжному після пар. Завтра виступ хором пісню з групою і вірш буду сам "на роковини" Лесі Українки.
Тренер радив купити вітаміну С купити, я і купив пластинку на 10 днів вимьачить)
Приємно думати що ось вписувати в історію життя) Так тримати) правильний курс...

22 марта 2016, 20:53

Динамічний, дощовий день ще й без 1 пари, зато після 4-тої писав олімпіаду з англійської мови знову) все суперові, якби ще не кисть то взагалі ідеально ))) хоча це ж життя. З Л. Більше самоконтролю й осмисленності слів що не може не радувати .
Втомився, реально втомився. Так що спішу спати..) По дорозі з тренування слухав новий альбом ГРОТА і зацепив цей трек. Хоча всі вони сильні.
ГРОТ - дорога к себе.
Глибоких думок про самопізнання не було... та все ж хоч пару митей осмислення це теж добре. Те відчуття коли написав і зберіг фрагмент..)
Надобраніч.

21 марта 2016, 19:52

Життя схоже на ходіння під час дощу та вітру, повернув за поворот і дощ з вітром прямо в лице; і ти зашнуровуєшся тугіше й повільно назустріч негоді торуєш шлях; повернувши ще раз вітер підганяючи дує в спину і ти швидко проходиш відстань й наздоганяєш час втрачений на попередньому повороті.
Мораль така що що якщо повернувши тяжко йти, то головне не здатися бо все закономірно.
Такі в мене от думки виникли в процесі повертання додому від Л. В негоду.
День чудовий одне тільки що шапку загубив. ..

18 марта 2016, 21:16

Сьогодні трішки сумнуватий я був...)
Зза роздумів над власними недопрацюваннями і світоглядом + ще трохи чпт добавило. Але то пусте. Ось зараз пишу і так думаю)
Добро і Кохання я зберіг. Хоч і якась сварка назрівала зза того що що я недостатньо задаю питань, та сварки и не відбулось чому я дуже радий.
Тверезість також хороша. Дякую + ГРОТу за творчість)
Міцність розвинув, тренування хороше.

17 марта 2016, 20:14

Далі після моїх слів про те що буду думати над кожним словом все було добре і навіть чудово.
Зробив креслення з старого РК, встановив програму записа дзвінків як додаткову мотивацію собі постійно думати й зберігати холодну голову. Потім ще поговорив з Л., чудово поговорив. Так що такий чудовий початок радує.
Залишається зібрати всю доброту, тверезість й міцність в кулак і "розвиватись, не здаватись та частіше посміхатись"

17 марта 2016, 15:33

Вчора був гарний деньок, робочий, буду вірш розказувати в наступну середу і з хором групи співати) Пішов після репетиції в церкву, на канон Андрія Критського. Це те що було мені необхідно. Привівши думки в порядок і розставивши нові крапки в нових сумнівах я відповів на дзвінок Л., очікував на дискусію про церкву яка і відбулася, далі через 40 хв вона переросла в особистості де знову вказувала на моє недумання й ображання. задумався що все таки якщо я прагну тверезості то повинна бути холодна голова і розум. Прийшовши до того що потрібно змінюватися бо мої образи в любому випадку бють і по Доброті (Коханню) і по тверезості(самоконтролю). Я сказав що віднині буду думати над кожним словом.

17 марта 2016, 12:55

Ще один прекрасний без перебільшення день ( напевно неможна так судити бо вони всі чудові)). Фіз ра, КВП, укр мова контрольна, ТОЕ. Побалював забитий біцепс і груди. Та тренування пройшло чудово і навіть з новими рекордами! Вже# 7 за весну) накачав ще стареньких і нових пісень ГРОТа. Дух взагалі сильно піднявся й окріп за останній час.
Вже йшов і думав як спокійно підійду до Терещенка з руками в карманах і спокійно з посмішкою буду розмовляти про те що мені противно бити його по лицю...)
По любому зроблю це десь через місяць. Ох ці прекрасні відчуття коли є сам собою і все здобувається. Радує також що до таких піднесень не втрачав віри і не здавався. Частіше потрібно посміхатися:)

15 марта 2016, 18:17

Оце день так день. 4 пари + на олімпіаду з англійської замість Восколовича. А тоді взяв порцію гейнера й на чудове тренування на якому взяв новий рекорд 65 кг жим лежа на 6 раз.
Неймовірно радує те що йду до мрії й зберігаю й розвиваю ДОБРО, ТВЕРЕЗІСТЬ І МІЦНІСТЬ. От так от не здаюся, йду своїм шляхом і прагну бути самим собою, маю динамічне життя. З Коханою не все так прекрасно як може бути та все ж я вже звик напевно що за щастя потрібно боротися й тут це проявляється Дуже яскраво)
На кінець додам 2 класні пісні: Montano 25/17 - путь бойца бесят иди до конца
Fuck it all - ТОЛЬКО СМЕРТЬ

14 марта 2016, 20:05

Поставили робочу суботу відробляти за понеділок. Я дізнався про це тільки в останній момент. Може це й на краще бо вдалося зробити ще одне класне тренування НОГИ/АРМ теж на 7 вправ. Коротше про тренування я повністю вдоволенний, + з харчуванням теж проблем не виникло, от тільки на годину зі сном запвзнився зза Л. А так то все боліло приємно, наївся, сходив в душ і звалився спати.
Сьогодні теж чудовий день, добре дібрався. Все відразу і я вже вирубаюсь. Побіг я спати бо завтра на 8 вставати в церкву.

12 марта 2016, 21:01

Вчора ліг спати в 23:00. Нічого особливого вчора не відбулося: День відпочинку, накреслив всі креслення окрім одного.
Сьогодні навантаженний день, в залі ще + шикарне тренування.
Роздумую автор ще поставити собі ціль вийти на стипендію. Окрім основної мрії треба ж послідовні поменші цілі.
Окремо хотів написати про сон А точніше його нехватку. Ставлю собі ціль додержуватись режиму тому що він складова і зожу і міцності. Тобто тренування з хорошим харчуванням без сну втрачаються. Мінімум 8 годин 30 хвилин на добу сну. Все пішов спатибо запізапізнююсь на 10 хв зза написання запису

10 марта 2016, 20:09

Дводенна перерва бо в неділю кошти кінчилися а в понеділок я все таки здійснив те що давно задумав: звозити Ліану (й себе)) на роледром, ще й в не кафе, коротше незабутній день і ради пари тих фото що я зробив уже варто було їхати... їхали назад нічною електричкою на 22:20 і аж в 00:17 я був в себе вдома. Недивлячись
на це встав в 9:30 зїздили привітали бабушку й на 12:00 я пішов на тренування в зал нд. Не пропустив тренування - прекрасно. Скрізь встиг)
Ще на зупинці в нд зустрів тупоту жеку і ізгагіна, жека не підійшов поздороватись. Як здалеку їх побачив то заграли нерви і навіть зявився страх і слабкість. Все роздумую над тим що потрібно говорити з Терещенком й про ланцюжок зла й добра

08 марта 2016, 19:27

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы