Dorianless

С нами с 15 июля 2016

снилась А. ми святкували НР, і вона запропонувала мені анальний секс. ми навіть почали, а потім прийшли гості. я весь час думав про продовження, але так і не випало можливості. а цими гостями виявились родичі М. трешачина.

снилось, що з вікна мого будинку роками чути стрільбу та вибухи з Грозного.

і ще снилось, що незнайомка у тролейбусі, поки я спав на сидінні, торкалась мене і навіть пестила мій анус. після виходу з транспорту я недолуго намагався з нею познайомитись. а до цього снилось, що я був у гостях у Н.П., і до мене приставала наша спільна знайома.

22 апреля 2024, 03:12

Вчора снилась Кс, яка як я знаю, колись була в мене закохана. Вона яскраво виражала свою симпатію і прямо лізла в обійми цілуватись. Це було доволі приємно, і я не опирався. Давно такого не було. Хз чому вона сплила в памʼяті, я про неї не згадував останнім часом.

А сьогодні снилась Н.У. Вочевидь, наше спілкування, яке мене колись дуже надихало, обірвалось на різкій ноті, і мені не вистачає завершення. Вона була на своїй квартирі в К, я прийшов у гості і ми спробували обійнятись. Було приємне відчуття впізнавання і радості. Потім я одразу пішов, але вона мене покликала назад під якимось приводом.

Мене мучить потужна спрага по близькості…

24 марта 2024, 04:27

На днях снилось, що кохався з І. Думаю, це про загальне бажання близькості. Відчуваю його, перебуваючи у групі цікавих молодих людей. Хочеться ловити на собі погляди, усміхатись у відповідь, випадково торкатись, обійматись і ніжитись. Здавалось, я цього маю сповна, але чомусь моєму мозку хочеться цього саме з новими людьми. Не дуже розумію чому, поки що.

27 октября 2023, 21:38

Снилась психологиня. Ми гуляли по місту, я хотів взяти її за руку, не пам'ятаю, чи вдалось. Був теплий літній вечір, і ми сіли на тролейбус, стояли я слухали музику з одних навушників. Було гарно. Потім вона чомусь відсіла на інше сидіння, і я не зрозумів чому. Але все одно було приємно її там бачити.

Кілька днів тому снилась О.Б., теж у якомусь схожому контексті. Вона у переписці писала що я також їй снюсь. Ось наскільки сильними бувають емоційні зв'язки, набуті в юності. Я би зараз із величезною радістю бачився з нею частіше, якби вона була в Україні.

08 сентября 2023, 14:51

Сьогодні уві сні змагався у музиці з новим хлопцем А. Оце мене попаяло.

03 августа 2023, 05:26

Не вірю в ці штуки про Івана Купала, але сьогодні наснилась психологиня. Ми були в якомусь ангарному приміщенні на Подолі, де в неї був офіс. Спочатку просто спілкувались, а тоді вона підійшла, сіла на мене і ми почали цілуватись. Це було дуже приємно.

Дивно, коли таке відбувається на фоні того, що ми з М. займались чуттєвим незахищеним сексом і загалом дуже гарно проводимо час.

07 июля 2023, 07:10

Сьогодні до мене у сон приходила О.С. і дуже наполегливо пропонувала секс. Я не відмовився, на своє здивування, але втрутились інші обставини. Не дуже ок(((

27 июня 2023, 06:14

Якийсь крінж. Снилось, що я в Миколаєві, домовився зустрітися з однією блогеркою, яка вочевидь зі мною фліртувала. На зустріч прийшла М., і я мусив визнати що в мене є дівчина. Чомусь це було складно, але зрештою я викрутився. Цікаво, що М. регулярно розповідає мені про схожі сни. Наша підсвідомість чудово знає що ми разом, і створює симуляції для перевірки та остаточного прийняття цього факту.

25 июня 2023, 03:03

Знову снилась О.Б.
У першому сні ми приїхали разом з М. до неї в гори, розклали намет біля озера, М.заснула, а я пішов гуляти і зустрів її. Почались обстріли і війна роботів, і сон закінчився.
У другому сні ми були вже в мене на районі. Протягом всього сну я прямо намагався її звабити, О. не опиралась, але нічого і не казала. Я відчував що це неправильно, але навіть дійшовши до петингу, не міг зупинитись. Схоже на зону ризику. Я не знаю що вчинив би в реальності, якщо б ми побачились і в мене був шанс на близькість.

16 июня 2023, 05:19

Вчора снився оральний секс з О.Б. (було дуже приємно), а сьогодні вночі - що ми гуляли з М.А., прийшли до мене додому, лежали в ліжку напівоголені, а потім вона запитала, які в мене плани на наше спілкування. І я мусив їй щось сказати про дівчину і все інше. А потім М. прийшла і влаштувала скандал. Очікувано)))
Не знаю що мені потрібно. Все від нудьги.

Завантажив D4, захопився і всі вихідні просидів у грі. Уявні світи явно допомагають впоратись зі стресом та тривожністю.

12 июня 2023, 09:05

Лише за один день у місті зустрівся з двома колишніми (ну ок, одна - просто партнерка), і ще одна людина показала свою квартиру і запропонувала там рік пожити. Я вже й забув, що таке - ходити на соціальні події. Я навіть з кількома людьми познайомився!

А ще у закладі офіціантка явно зі мною фліртувала: посміхалась, спілкувалась підкреслено мило і все таке. Я навіть подумав зробити їй комплімент, і залишив трохи більші чайові ніж зазвичай. Теж трохи забуте відчуття, коли на мене звертають увагу. Давно такого не було...

06 июня 2023, 20:52

Снилась шкільна їдальня, однокласники, і як не дивно, Б.К., яка фліртувала, обіймалась, але не давала себе поцілувати. А я подумав, що був би на це згодний, не зважаючи на М. Дивне відчуття. Думаю, в реальності я би так не зробив.

26 мая 2023, 07:34

Сьогодні снилось, що я був на якійсь вечірці, познайомився там з дівчиною, яка візуально нагадувала одну з моїх колишніх. Після цього побачив її за прилавком Сільпо, і не міг думати ні про що інше. Чомусь мозок фіксується на таких речах надто часто.

23 мая 2023, 13:07

Провів із психологинею майже цілий день, спочатку на одному заході, потім на іншому, потім ще на одному. Було комфортно. Кілька моментів було гарних. Наприклад, мої розмови з нею з різних висот, коли вона стояла на балконі, а я - знизу. Здається, мене трохи відпустило. Сподіваюсь, загострення минуло і далі буде легше. У великих групах, де є ще інші відволікаючі фактори, це взагалі легко.

Познайомився з кількома цікавими людьми, роздав кілька візитівок, зібрав кілька дивідендів соціального капіталу з минулого. Приємно.

Відчуваю не абсолютний, але спокій, і від цього дуже добре.

20 мая 2023, 19:39

Снилась А. Дуже реалістично. Я прийшов у її квартиру, де вона вже живе з новим хлопцем, забирати якісь свої старі речі. А вона мені каже "Можливо, ми знову будемо разом?". Дуже дивні думки та бажання в моїй голові, бо на свідомому рівні я не вірю, що ті стосунки мали майбутнє. Я його просто НЕ БАЧИВ. фізично. ніяк. вони просто тривали в часі.

Продовжую спілкуватись із психологинею. Я зазвичай пишу першим, але вона з радістю відповідає. Не думаю, що вона розуміє, наскільки це для мене нетипово та рідкісно. Але мені цікаві ці розмови, і я радий, що вона є в моєму просторі. Дивлюсь серіал, який вона порадила, і ділюсь враженнями. Це, звісно, створює спільну реальність. Побачимо що буде далі.

12 мая 2023, 17:33

Вчора знову бачився з цією дзеркалкою. Ми мали робочу нараду, а після неї пішли гуляти, хоча попередньо про це не домовлялись. Їй вочевидь подобається наше спілкування так само, як і мені, але вголос цього ніхто не скаже. Ми проговорили півтори години, і хотілось ще. Тепер, коли формальні причини для зустрічей закінчились, мені потрібно або проявляти ініціативу, або забити і відпустити. Я відчуваю небезпеку від цього спілкування для своїх стосунків. Вперше за останні 2 роки я відчув близькість із кимось ще окрім М. З раціональної точки зору - варто її відпустити. Я це знаю. Але жертвувати своїми бажаннями так складно!

04 мая 2023, 09:15

Весь вечір спілкувався з дівчиною, яка мені багато в чому дзеркалила мене. При чому дуже складно сказати - в чому саме. В ледь вловимих інтонаціях, стилі, жестах, способу дивитись в очі. Ми говорили на теми, про які зазвичай мовчать, і мені чомусь хотілось відкриватись їй. Між нами явно стався контакт, тому що співпало багато змінних. Хз що з цим робити, але враження я отримав неймовірно сильні.

23 апреля 2023, 22:04

Продовжуються сни з різними жінками, які так чи інакше були для мене важливими.

Спочатку Л.Б. була в мене вдома і їхала зі мною у потязі невідомо куди, і ми ніби навіть були близькі, а потім О.Б. шукала квартиру під Києвом, а я два дні поспіль шалено хотів з нею зустрітись, не зважаючи на всі інші плани і домовленості. Виходить, що ці емоційні зв'язки - це основа моєї особистості.

17 апреля 2023, 07:37

Сьогодні зустрів дівчину, з якою вже років 10 не спілкувались. Раніше я бачив у ній своє дзеркало, а зараз, дивлячись на неї, бачу як змінився. Став більш замкненим, намагаюсь не обговорювати своє особисте життя, більше слухаю, аніж розповідаю.

Все що в мене є - це мій спокій. Все що я роблю - я роблю спокійно, роблячи глибокий вдих та видих. Здається, це моя нова основна цінність. Я про неї вічно собі нагадую і впевнений, що без неї все піде шкереберть.

Спокій дозволяє не говорити все що думаєш і не показувати все що відчуваєш. Спокій - це гарант безпеки мого соціального "я". Слід, мабуть, це прийняти, і тоді життя стане кращим.

13 апреля 2023, 20:14

Снилось, при чому з багатьма реалістичними деталями, що я десь на вписці, і що до нас прийшла А.М., яка нещодавно втратила чоловіка. Виглядала дуже сумною і нещасною, але чомусь дивилась на мене і хотіла обійматись. Було видно, як їй самій незатишно від того, що в неї є потреба у близькості, вона бісилась і ніби ненавиділа себе за це. Казала, що це лише на годинку, а потім вона піде, і все таке. Дуже дивна сцена, тому що я не мав би собі дозволяти фізичну близькість з іншими жінками. По пробудженні я навіть міг згадати її голос, і різні акценти простору.

04 апреля 2023, 06:49

Вперто намагаюсь тримати під контролем реальність.
Всі емоції переносять у віртуальний світ - і таким чином стає легше. Всі навколо бігають, хвилюються, напружуються зайвий раз - і для чого? Щоб створити враження, картинку, ілюзію. Не розумію і не хочу брати в такому участі.

Все ще відчуваю в собі протестний потенціал і бажання змін, але це проявляється у конкретних речах, не всюди. Не хочеться витрачати дарма час та сили заради речей, які ніколи не відбудуться. Така собі страйк під плащем раціональності.

Все що намагається похитнути мій спокій - має бути знищено або заховано у підсвідомість.

03 апреля 2023, 22:15

Кількість апокаліптичних снів та снів про війну збільшилась. На днях мені навіть снилось, що я сам помер. Але це дивує лише уві сні. Смерті в реальному житті сприймаються як щось буденне, до чого я вже звик, чому не дивуюсь. Певно, це наслідок емоційного дистанціювання. Нічого не відчувати простіше.

Але я не оглох. Позавчора слухав запис голосу В. 14-річної давності. Це окунуло мене в давно забуті спогади та почуття та нагадало, що колись я бачив світ інакше. Втім, мені подобається те, яким я є зараз. Більше спливу, більше впевненості в собі, більше можливостей. Звичайно, є обмеження свободи, але за все потрібно платити. З цим я змирився.

01 апреля 2023, 21:32

Якийсь треш. Снилось, що займався сексом з М., нас перервали, а потім прийшла А. і захотіла зі мною продовжити, щоб це бачила перша, щоб зробити їй боляче. Схоже, я справді такої думки про жінок та їх конкуренцію за чоловіків.

08 февраля 2023, 10:13

Сни складаються у певні патерни.
Сьогодні провів ніч разом із дівчиною, з якою якось ходив на побачення. Поводився з нею досить необережно, звалюблював, але не наближався фізично. Ми лежали на ліжку, і я сумнівався в тому щоб цілувати її чи ні. Головою розумів, що це ризик, на який не слід йти, але дуже хотілось і я зрештою піддався. І дарма, тому що потім вона виставила мене на публіку, і про це дізналась М.
Свідомість дуже не хоче її втрачати і переконує бути обережним у поведінці з іншими жінками. Варто прислухатись до цього голосу. Або знайти психотерапевта.

09 декабря 2022, 09:06

Мені почали часиіше снитись інші. Три різні людини за три дні. Сьогодні мені снилось що ми з М. посварились і розійшлись, і я тусив у якомусь готелі разом з Б. та П.Р. І коли я поцілував першу, то мене почуття другої хвилювали більше аніж те, що в мене є М. так соьі ситуація, якщо чесно. невже моя природа бере гору?

03 декабря 2022, 07:04

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы