Dorianless

С нами с 15 июля 2016

Блять, знову те, що було півроку тому. Як викинути тебе з голови? Як тебе забути? Ми розійшлися 5 років тому, а мої почуття такі ж сильні як і бути тоді. Чому з часом вони не пройшли? Півроку тому ти сказав мені слова, які я чекала довгих 5 років, а через місяць "я тебе більше не люблю, я просто тебе хочу". ненавиджу це в тобі. ненавиджу цю невизначеність впринципі в людях.
не хочу повторення тих подій,але я знову розсіяна як півроку тому.
мені здається, що ти ще просто хлопчик. я не хочу завдавати собі більше болю
будь ласка, не дзвони мені, якщо ти не знаєш, що з цим робити далі. мені від цього тільки боляче

14 ноября 2021, 22:56

Обработала новые боты спреем от промокания.
Долго возилась,чистила Сайгу. Получала удв от процесса.Вв ее как живую.Оч ее люблю. Истинная часть меня.
Словила заказ, приехал придурок и выставила.Пздц,как свободный вечер-так нет работы. Как занята личными делами- телефон раскаляется на безшумке.Чо за ебанина,бля!
Приедет постоянник-хоть что то.
Настроение какое то задротное- ничего неохота делать- тупо лежать,пялить в телик.
Читаю Талеба- иногда кажется что понимаю о чем он говорит ещё до того как он это сформулирует.Некоторые главы он прямо разжёвывает- для тупых видимо-читаю по диагонали.Интересно он практические выводы сделает потом или нет?

29 октября 2021, 16:56

Вродє поспала добре, але вилазити з ліжка не хочеться чогось.

Вчора була тренажерка.

Наткнулась ввечері на два цікавих поста, думки в яких ніби частково пояснюють те, що в мене мало б сформулюватись скоро в самої на основі своїх рефлексій. Зберегла їх, бо читати вдумливо було вже важко. Сподіваюсь, не забуду про них, бо в збереженому вже багато подібного.

Місячні ніби хотіли початись, але насправді ніт, досі нема. Фігня якась.

21 ноября 2020, 08:13

раз чи два на рік я роблю для себе непояснювані речі.

- how is your life going? how are you?
- i m happy.
- what do you think about marriage?
- nothing, that`'s why i m happy, - безбожно брешу я, котра, вкотре розуміє,що хоче тікати з усіх цих прекрасних поліамурних стосунків, де ніхто нікому нічого не винен, а ревність дуже пагубне почуття. а наступного дня йду гуляти з невідомим мені чоловіком, дозволяю і торкаюся до нього, п'ю лимонад і пагубно впиваюся губами в його член, розуміючи, що він абсолютно не змушує мене ні до чого, а мені чомусь дуже хочеться.
при тому, що вчора у мене був прекрасний секс з А і робити цього з ним/йому я чомусь не наважуюсь.

трохи почуваюся винною перед А

24 июня 2017, 18:47

Знаєш в чому прикол бути інтровертом? Спочатку ти помічаєш, що ти не такий як усі, намагаєшся зясувати що з тобою не так, що я роблю не так, потім ти знаходиш статті про психологічні типи, дізнаєшся що ти не в силах себе змінити, бо якась фігня в мозку заважає це тобі зробити, живеш з цим ніби так повинно бути, потім це починає не подобатись твоїм знайомим екстравертам, типу "чо з тобою не так?".

І ти їм не поясниш оці всі "психологічні типи", вони їх просто не зрозуміють, бо вони не знають, що таке відчувати це обмеження, їм все легко вдається і вони намагатимуться тебе змінити вважаючи інтроверсію якеюсь паталогією

Я просто не хочу щоб у моє життя не лізли люди, які не шарять що зі мною

20 января 2017, 18:58

Странное чувство.Надоело.Надоело притворяться,что все хорошо.Заметили, что очень немногие женятся не на своей большой любви? Очень немногие. Она когда-то была, о ней хранятся приятные воспоминания - и все... у кого-то и воспоминаний нет - кто-то никогда не любил по-настоящему. Неужели так и проходит жизнь? Я помню нашу последнюю встречу: он целовал меня в нос, губы, глаза, а я смеялась до слез или плакала до смеха... Мы сказали друг другу "до скорого", и больше никогда не виделись. Уже 5 лет прошло. По-моему, мы сломали друг другу жизнь. Он мне точно. Я больше никого не могу полюбить, хоть и стараюсь. Я приехала в его страну, а ему не нужна. Ненавижу Европу.Тут все так правильно, что тошнит

09 ноября 2016, 20:52

Потрапити туди, де розподіляють ролі.
Або вивчитися на режисера.
Ні для
кого не таємниця,
що Гамлет випиває
(вчора зі сцени впав),
що Офелія
вагітна (з останнього ряду видно),
що Джульєтта – наркоманка,
а Ромео
взагалі тільки хлопці подобаються
(про це навіть в афіші зазначено)…
А
ми однаково захоплюємося.
Що ж дивного в тому,
що, коли у залі
б’ють
людину по щоках,
на сцені
ляпаси
сприймають за аплодисменти.
Життя – це
така гра,
де кожен сам вирішує:
бути чи не бути йому Шекспіром.
Василь Слапчук

06 октября 2016, 17:44

#Сплин - она была так прекрасна
Щойно подумав, що в мене була прекрасна молодість, немає про що жалкувати.
І фестивальний секс, і слава в окремих колах, і пригоди в різних частинах земної кулі,
і наївні думки про кохання, і доторк до прекрасного мистецтва.
Тож коли мені здається, що час минає і нічого по ньому не лишається,
варто згадати всю ту магію, яка зі мною сталась за останні 5 років.
Ні про що не шкодую.

30 сентября 2016, 07:50

Скажіть мені, як так можна? Пішла з товаришем-одногрупником цієї п'ятниці по справах у секонди, проходили з ним близько 3годин. Потім слухали музику на лавці хвилин 20, було чудово. Сказав, що гарно провів час. А тепер, блін, забути цього не можу. Придумую якісь розмови з ним, думаю, де я його можу зустріти і т.п. Блін, це що такий організм у дівчат? Я в шоці з себе. Пздц. У когось така срань була? Як цього позбутися? Хелп мі😱

Сьогодні було дві пари, скучно. Завтра готуємо на третій парі. Салатики і супчики😊😊
Все, піду прати футболку, бо завтра на фізкультуру йти🙌
П.С. може ще сюди напишу

26 сентября 2016, 16:32

Все ще спекотно.

Дуже важкий вечір з - раптово- такою важливою і близькою людиною. До речі, я сама у це складно вірю, що так могло статися за кілька зустрічей.
Відчуття, що мене хочуть на щось чи на когось переінакшити невимовно гнітить і дратує. Часом не можу прийняти позицію і тікаю від неї лише тому (чи в тому числі тому) що нею на мене тиснуть. Не можу відчувати тиску - спочатку хочеться замовкнути, закритися і просто піти. Я не отримую задоволення від дискусій, у яких хтось когось переконує. Чому? А от у цьому варто розібратися. Можливо, бо не вмію часто коротко висловити емоційний пласт і клубок думок; можливо, бо мене привчили толерувати, а такий спосіб здається штучним і жорстоким.

17 июля 2016, 19:16

Порядок зроблено. Посуд вимитий. Ти працюєш
Напевне ідеальний день. Весь час в роздумах
Думки як іскри виринають одна наперед одної, перемішуючись, створюючи впорядкований хаос свідомості
В передчутті поїздки хочеться багато встигнути, але розуміння того, що не варто приходить з часом
Відписала ВанГогу-йому подобаються мої пустощі з шибарі. Як це дивно - скидувати свої фото колишньому, доводити його до оргазму, а потім разом з тобою читати цей діалог
На вулиці спокійно-похмуро
Неочікувано зрозуміла, що вести онлайн-щоденник - це для мене крок до створення сторінки-блогу(чого я дуже боюсь, але треба)

В очікуванні лекції про художні практики в Україні в 00-10рр

Треба йти бігати

17 июля 2016, 11:23

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы