Та Ша

Бывшее Мертвое небо.
___
С нами с 13 сентября 2014

С нами с 7 июня 2020

Поки сиділа на 6 рейсах (3 на дорогу туди, 3 назад) долізла до "Макової війни" Ребекки Кван.
І чорт - я не фанатка такого типа фентезі - нема жодного героя з +- сучасним менталітетом, зате є війна й біль, що породжує ще більше крові, але...
...але воно відображає реальність, в кінці-кінців я сама цього й хотіла?

Я дочитую 2 книгу (з 3), але мені зайшло. Чомусь згадується Звездная, яку я обожнювала років в 20, там також були війни й кров, але прописано дуже легко й поверхнево.
Тут воно інакше. Тут просто життя, де є кров, війна та лайно, але в усьому цьому продовжує квітнути життя, кохання, сміх - бо так було усю історію людства.

12 апреля 2024, 14:10

Я не хотіла, щоб це закінчувалось.
Вода - як крихке відзеркалення неба. Якого можно доторкнутись, яке розлітається бризками, таке прозоре й м'яке, яким справжнє небо ніколи не буває.

Сонце сідає швидко. Занадто швидко, я тону в сутінках, в теплі води, в лінивій спекотній курортній рутині. Наче нічого іншого не існує - прохолода каменя й піску, радісні крикі дітей на фоні

як би я хотіла бути тут не з ним. Щоб воно дійсно було щасливим, а не черговим "я даю собі найкраще з можливих", я же можу відчувати, тоді я в це знову повірила, що можу, можу бути щасливою - треба лише дозволити, просто розчинитись в цьому, просто забути

Rednex - Hold Me for a While

12 апреля 2024, 10:09

Учора рандомно затусила з одним хлопцем, ось те, як він казав "ой, та це не проблема" мене прям перетриггерило.
Я ніколи не...не вміла їбашити. Ось так, щоб по 10 годин, щоб на силі волі та хоча б середньостроково, щоб просто "йти та робити, як би не було хуйово". Меня просто хочется померти, я насправді боюсь таких ситуацій, бо колись я таки піддамся.

Я розумна, я вмію думати та планувати, я готова навчатись та терпіти, я швидко схоплюю інфу, але це й усе.
Як же я себе ненавиділа, коли в моєму оточенні були тільки такі люди, як він. Для яких усе просто - піти й зробити, пересилити себе.А я не могла.

Колись я думала, що я не маю права жити, а тепер - що такі люди добвойоби з нулем емпатії

01 апреля 2024, 10:21

Взагалі багато хотіла написати, більше в форматі щоденника щоб "на пам'ять".

Ось з О була на параді до дня Св Патрика (тижні 2 тому). Минулого року була з А, й мені сподобалось в принципі, але....але того року це усе було для "нових емоцій щоб було бажання жити", а цього року - вже для фану.
Людей все ще було дохуя, корінні ірландці там бувають доволі рідко (я про центральний парад в Дубліні), але мені попало в муд й тому сподобалось. Хоча на фоні новин з України, усі ці танці й святкування виглядають.....
але я втомилась, в мене відібрали усе ще в 2014, причому я тоді навіть не розуміла що й як.

Я просто хочу хоч трохи пожити

30 марта 2024, 19:28

Я їбалась з цим місяць (доставка К (яка зараз в батька), потім через укр пошту сюди), але мені таки дійшли декілька книг, які я доволі давно хотіла прочитати, але ел версій тупо не існує.
Перша з них "Як Україна втрачала Донбас". Як я сьогодні сказала Ю "я хочу понять, когда они все ебанулись".
Це так дивно - читати про своє місто, коли...коли я вже була. Мої 13-15+, здавалось б - свідомий вік, але я не пам'ятаю нічого, через шкільну травлю я не хотіла бачити реальний світ й я його не бачила, окрім школи й читання книжок для мене нічого не було.

Для рецензіі на цю книгу потрібно більше, ніж 700 символів.
мені шкода, що я не прочитала це раніше

24 марта 2024, 20:08

Учора говорила с О - це так....сюрно, я стільки років чула "ти классна, але лише подруга" - мене вже нудить від цього, спочатку з Л, потім з К, я просто хочу бути enough. Хоча б для когось.

А тут я сама в ролі тієї людини, яка каже "вибач, ти классний, але як друг". О готов усього себе віддати (наскільки це здорОво, вже інше питання). Буквально учора він помітив мої тіні - сраний інший відтінок зеленого, не те щоб в мене був новий мейк.
Це такі дрібниці, які мають для нього значення, бо я маю для нього значення, а що я можу сказати?
Ту саму фразу, від якої за n років мене саму вже кидає в нудоту?
"Вибач, але тільки дружба"

тепер я та людина, через яку плачуть

22 марта 2024, 21:53

Вже 2 раз за тиждень виходжу бігати й як же хо-ро-шо.
Пташки, блакитне небо, наче картинка, яка нарешті почала оживати. Я хочу це пам'ятати.

22 марта 2024, 15:50

Позавчора ходила на море. В нас десь +10, але коли я побачила це - відплив, ніжно срібло води, крики пташок, пісок - нехай холодний, але такий звичний й рідний...я просто зняла взуття та бігала по кромці води.
Тому що можу. Тому що життя - іноді може бути таким. Тому що ця прохолодна морська свобода, вже 2 роки як моя.

20 марта 2024, 18:06

О вже декілька разів писав, чи не почала я пити, бо щось зарадісна.

18 числа було рівно 2 роки, як я в Ірландії. Тут повинен бути великий текст, але його нема, бо в мене нема часу. Але, здається, в цому році я нарешті починаю оживати. Починаю _відчувати_ навіщо я все це роблю.
Починаю радіти природі, танцювати зранку(дуже іноді), плакати (не іноді) - просто плакати, а не думати про суїцид кожен блядський раз.

Loi - Gold
Loi - Am I Enough

20 марта 2024, 09:16

А ще в нас в чт пройшов івент, до якого ми готувались доволі довго (проект в рамках нашого курсу в колледжі). Я була в группі по декору - ми купували декорації (ТАК В НАС БУВ БЮДЖЕТ, НІ МИ НЕ ПЛАТИЛИ НЕ КОПІЙКИ) й декорували усе + моя була пара ідей щодо ігр на івенті (на честь Пасхи)

І...ось ми коли сиділи з Н та А (вони єдині, крім О з ким я неформально спілкуюсь в колледжі), вирізали декораціі, було сонячно, А поставили свій плейлист - тягуче-танцювальний літній поп, я себе відчувала..... на 18. Наче нічого не було, дорослішання, зрад, ненависті до свого оточення, повномасштабки, доламанної жизни. Наче все ще попереду, увесь світ який я починаю відкривати

Rema, Selena Gomez - Calm Down

18 марта 2024, 14:50

Сьогодні прокинулась з бажанням усіх вбивати. В нас 3 вихи, з яких в мене - один, бо 2 з малою, а я про це дізналась..ну про 1 це мій пройоб, але про інший мені ось тільки сказали.

Е вкотре мені хоче підсунути доп роботу(її подруга шукає няню), я відверто не розумію, чому слова "я хочу сконцентруватись на it навичках, мені потрібна КУПА часу на це" - не аргумент, сука. Я вже ПІВРОКУ чекаю закінчення колледжу, щоб було норм часу, не для того, щоб знову ніхуя не встигати задля зайвої 100 евро.
Іноді я просто не можу з цим ірл менталітетом, де good life - це коли ти вдома тільки спиш, бо робота, друзі, спорт, активні хоббі й тд. Прост дайте мені блять сидіти в кімнаті ааааааааа.

14 марта 2024, 08:14

Й знову почався новий тиждень, який треба заповнювати - дедлайни по дз, відписатись менторці (мені знайшли нову), не забувати розгрібати повідомлення, сидіти (й бути емоційною) з малою. Я дійшла до того, що заношу в ту-ду листи плани на фільми та книги- бо без цього просто безцільно гортаю рілси (коли є вільна хвилинка).

Коли закінчиться колледж, буде простіше - й важкіше. Але я втомилась хвилюватись через пошуки роботи. Я просто роблю, що робиться.

12 марта 2024, 09:37

В нас максимально сонячно та красиво.
Мені ж просто хочеться знову заснути.

Учора перечитувала старі тексти - там де я при негативі та напруженності, така "оооо, цікаве життя!" й виливала це в строки. Зараз...
Учора я знову провалилась в самоненависть - купа дедлайнів, а я весь вечір плакала та дивилась live-відео Maneskin (в них така атмосфера, не можу просто). Я скоро блювати буду цим "м'яким відношенням" до себе. Роки практики показали, що відноситись до самої себе як до...хз, своєї дитини наприклад - єдине, що працює. Що кричати на себе - не вихід, як й ігнорувати свої потреби.
Але мені все ще це важкіше, ніж хотілося б.

06 марта 2024, 09:02

щоб повернутись в рутину
Треба відписати по менторству (моя менторка звільнилась й більше не може, Й ЗВІСНО МЕНІ ПРО ЦЕ НІХТО НЕ СКАЗАВ, поки я не доїбалась), щоб мені пошукали іншу людину. Треба робити домашку й кр. Треба запланувати велике прання й прибирання кімнати. Треба підвести підсумки місяцю. Треба розгрести повідомлення.
Треба якось пережити комбінацію хвороби (кашель, температура) й місячних, в кінці-кінців.

04 марта 2024, 09:51

Я всрала суммарно коло 1к евро, щоб витащити А до себе з Казахстану на тиждень.
Щоб що?
Щоб півтора дні робити домашку, а 2 дні хворіти. Щоб пам'ятати уривками - ось ми плаваємо в бассейні, А сміється й косплеїть морську зірку, я підтримую її знизу й тащу по воді, наче дитину. Ось ми танцюємо в клубі - я дивлюсь більше на себе, на червоність помади та срібло топу, я танцюю - щиро та вільно, прекрасно (на тверезу голову передивлятись було кринжово). Ось ми обіймаємось - вперше, восстаннє. Ось гуляємо по горам - відблиски сонця, сніг та тепло її рук. Ось вона мене цілує в губи на прощання - далекий відблиск вайбів нашого знайомства в 2016.
и все
знову

03 марта 2024, 20:47

Е така (по дорозі з туалету до кухні) " доречі, ось прибери плиз в кімнаті, я планую дім продавати, приде агент оцінити в пн"
і я просто "А"

Це не моя справа, це її дім, просто в котрий раз накрило - це для европейських young adult така робота може бути про фан, для мене - це просто план який вистрілив. В мене все ще нічого нема, нема оф роботи(по якій можно після зробити візу), нема визнаваємої вишки, нема дому, нема грошей більше ніж "пожити в Ірландїї пару місяців", нема стабільної менталки, нема куди повертатись, нічого в мене нема окрім сраного плану закінчити тут 2 рік колледжа й шукати роботу
тепер лише сподіватись, що ми переїдемо не раніше літа

19 февраля 2024, 21:18

Ще одні канікули, яких наче нема.
Запланувала поїздку А до мене та поїздку з О до Египту (точніш він спланував, але це окрема тема). Якщо все буде ок, то це буде моя перша така відпустка...хм, за усе життя?
але я втомилась

Жити це життя з реальною собою, витримувати - напругу, невизначенність майбутнього, неідеальність, свої ж тупі пройоби, (нормальну) емоційність малої, купу домашки, трабли зі спиною (які знову вилізли), життя на роботі (яка все ще робота, а не "друга родина").
Мб поїздка в Египет дасть перезавантаження. Якщо О не почне підкатувати, звісно. Але якщо почне, то....я просто втомилась й дуже сподіваюсь, що він не споганить нам обом відпустку.

13 февраля 2024, 18:06

Мене ось питали, чи не хотіла я б кудись в it-менеджмент? Ось, диплом психолога + досвід роботи з людьми+ колледж по хард скіллам...тут якісь манагерські курси б додати, й можно було б намагатись. Чи потім перейти.
А я ось на минулій парі робила agenda (док, по якому проводиться мітинг). Попросила 2(!) тижні тому усіх в бесіді вписати свої імена + теми на мітинг (я частина меншої команди, я не знаю УСІХ тем).
Що я роблю за півгодини до початку мітингу?
Правильно, дойобуюсь до усіх, бо док пустий.

нахуй людей, я хочу просто писати код, а усе це пинання та організація....нехай іншим за це платять

09 февраля 2024, 10:49

Awaken me
Bring back my heartbeat
Bring back the warmth of skin
The world we're living in
Bring me to life
Bring me the starlight

Delain -Stardust
__

Учора перечитувала фреги за 19\21р, про тусовки з Я і К. З тих пір я просто не була такою щасливою, ось вже декілька років як. Ми бачились вже тут - окремо з Я і К, але то були інші ми.
Я бачу це в собі, я завжди боялась стати отою другорядною гг фільму, яка половину життя плаче над фотками своєї молодості. Для якої нема сюжетної гілки, тільки сльози та тоска за минулим.
Тому я намагаюсь, дійсно намагаюсь - нехай з іншою мною, нехай не так, але щоб хотілось прокидатись вранці
інакше навіщо взагалі жити?
щоб шкодувати, що не суїциднулась в 17?

02 февраля 2024, 12:50

В нас тиждень "reading week", нема пар. Планувала відпочити, але поки що усі дні мотаюсь між хатніми справами, роботою (дитиною), навчанням та намаганням давати собі 7-9 годин сну + 1-2 години в день втикання в стінку в день (інакше заїбусь й скочусь в прокрастинацію). А це я ще навіть не починала готуватись до екзу в aws.

Зате Н запросила на рейв - ніколи не була, але я хочу хоч трохи ірландської young adult соціалізації, я втомилась відчувати себе на зайобанні 30+. В неї чомусь вайби К в моїй голові, хоча хз що може бути схожого між моєю колишньою однокласницею-подругою й дівчиною яка звідкісь з Африки приїхала +- рік тому.

31 января 2024, 20:33

В мене 2 дні, які я проводжу в ліжку (чи траванулась, чи шось типо) повільно їбучись з нетворками - сьогодні ось на черзі віндовський сервак. І...
В мене нема сил вийти в магаз, але є сили жити.

Учора перечитувала пости з середини 22 року - як я вдячна тій собі, яка намагалась. Майбутня я буду точно так же вдячна собі нинішній. За життя, яке коштує того, щоб його жити

28 января 2024, 09:28

Через годину почнеться орг мітинг щодо менторства, на яке я подалась з позиції "як мінімум покращу навички самопрезентаціі на англ(які треба для пошуку роботи), а може й рил корисними порадами щодо роботи допоможуть".
Трохи хочеться плакати й сильно блювати від тревоги, але....я вдячна минулій собі, яка іноді ледве свідомість не втрачала від тривоги, але - продовжувала. Й майбутня-я буду вдячна собі зараз, я знаю.

треба просто продовжувати

24 января 2024, 10:01

3 дні з перервами на сон, їжу, душ й +- годину відпочинку, щоб навіть не закінчити роботи по одному сука предмету...
З одного боку - в тому, як й це роблю дуже багато досягнуто - в мне є (!!!) на це сили, я не здаюсь після перших невдач + розуміння того, що я по нетворкам в группі серед відстаючих(раніше б навіть одного пункту вистачило, щоб відрахуватись чи як мінімум сидіти в істериці). Я розумно менеджерю час й тд.
Але з іншого - господи як я хочу просто закрити блять предмет й забути.

15 января 2024, 16:20

Хотіла написати пару постів до - про те, як провеле НР, про своє др (мені 25 й досі дивно з відчуттям того, що тепер мені до 30 ближче, ніж до 20), але
Але так вийшло, що я тут тільки зараз - в мене черговий вечір перед важким днем(завтра екз по джаві й в принципі початок життя після канікул), я знову одна, знову хочу плакати, але знову візьму себе в руки й почну їбашити.
Я думала, що декілька тижнів відпочинку та сьогоднішнє м'яке рожеве закатне небо хоч шось змінять, але

Мене нудить від флешбеків на купу таких вечорів до - ліжко, легкий джаз в навушниках, викручене на мінімум (щоб не заважати Е) світло. Мене нудить до сліз, до бажання блювати, але мені знову вставати та продовжувати

07 января 2024, 21:03

Сьогодні зробила сама собі свято.
План був такий:
- кав'ярня (gingerbread latte та Chain of Thorns Кассандри Клер, яку я вже рік не можу дочитати через свій рівень англ)
- концерт в центрі (безкоштовний, дуже классний доречі, багато молодих ірл поп-виконавців, я поповнила собі плейлист)
- атракціони (локація в жопі світу, але реально круті)

І ось заєбись. Не так, як було раніше, мені все ще дуже сумно від думок про те, як би я раділа багатьом речам декілька років тому, але...Я не шкодую, що виповзла одна. В наступному році я хочу продовжувати жити це життя таким, яке воно є, а не тонути в мріях, очікуваннях та спогадах. І це один з кроків.

30 декабря 2023, 22:02

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы